Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 17:54:44

Украв причеп і не тільки…

08.09.2014   16:44

Працівники сектору карного розшуку Сосницького райвідділу внутрішніх справ у ході проведення оперативно-профілактичного відпрацювання під умовною назвою «Квартира» виявили в господарстві 49-річного жителя Сосниці автомобільний причеп, який йому не належить.

А передісторія цього «детективу» така. Ще напередодні минулої зими теж 49-річний Микола, який проживає в Чернігівському районі, попросив приглянути за уже нежилим батьківським господарством, що в селі Гутище Сосницького району, свого колишнього односельця і ровесника Віктора. Той згодився. На цьому й розпрощалися до весни. А коли вже весною Микола перший раз навідався до обійстя, то виявив, що ніби поменшало там речей. Сказав про це Віктору, той здивовано стенув плечами, мовляв, не хвилюйся, усе тут на місці.

Наступного разу Микола не знайшов іще якогось домашнього дріб’язку, але вже не став «діставати» свого «охоронця». Та уже коли після чергових відвідин батьківського господарства не знайшов там автомобільного причепа — пішов до міліції.

Оперативники не стали відкладати цю справу в довгий ящик, а відразу ж взялися за роботу. Та й часу багато професіоналам не знадобилося, щоб розкрити цю крадіжку. Яким же було здивування Миколи, коли дізнався, що злодієм виявився його ж «охоронник» Віктор. В його господарстві було виявлено і Миколин причеп, і інше домашнє начиння.

Наразі проти нього відкрито кримінальне провадження за статтею 185 ч.1 Кримінального кодексу України, яка передбачає суворе покарання за ці дії: від штрафу до позбавлення волі на строк до трьох років.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини