Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 14:39:59

На допомогу солдатам благодійний ярмарок у Чернігові зібрав більше 38 тис. грн.

19.08.2014   08:36Агенцiя

Хочеться написати декілька слів про проведення БЛАГОДІЙНОГО ЯРМАРКУ "ПІДТРИМАЙ СОЛДАТА ЧЕРНІГІВЩИНИ", який організувала і провела "Самооборона Чернігівщини" 16 серпня.

3 тижні йшла підготовка, організувати все було не легко...але надихали люди, які залюбки зголошалися і підтримували нашу задумку. На все про все ми витратили...пару сотень грн, а все решта-волонтери, добровольці, учасники на благодійних засадах, або величезні знижки. Люди у нас класні! А ще...надихала ціль, розуміння, що це все для хлопців! Вони воюють і ми маємо щось зробити для них! Всі перешкоди, що ставали на шляху-це дрібниці. Головне, що ми робили благе діло і навіть Божа рука була з нами: під час ярмарку ходили хмари, але дорщу не було. А коли захід закінчився і ми все склали, і відвезли, розпочався дорщ! Тому слава Богу за погоду!

Кожен, хто долучився-ви герої тилу! З вашою допомогою нам вдалося зібрати більше 38 тис. грн. (11 468 грн-важкопораненому бійцю 41 бат на препарат "ГОРДОКС", і 26 623,75 грн-на 13, 41 бат, "Чернігів" та 1 танкову бригаду). Ліки бійцю вже доставлені, куди витрачена решта, буде викладатися в групі фейсбук "Самооборона Чернігівщини".

Хочеться подякувати всім всім, хто приймав участь в ярмарку, а також тим, хто не залишився байдужим і прийшов, і допоміг нашим захисникам своїми фінансами! Також за близько 50 написаних солдатам листів. Хлопцям буде дуже приємно їх читати!
Окрема подяка:
-Ірині Сенченко, чарівній ведучій, яка неперевершено справилася зі своєю задачою;
-центру розвитку дитини "Янголятко", які організували цікаву програму для малечі. 2 великих плакати, з дитячими жовто-блакитними ладошками та 118 малюнки з побажаннями перемоги та скорішого повернення додому будуть передані нашим Героям сходу;
-чернігівському обласному центру науково-технічної творчості учнівської молоді, які проводили різноманітні патріотичні мастер класи та продаж своїх робіт. Організатор центру Тетяна Піскун розповідала, що до мастер класу по пошиву жовто-блакитних сердець долучалися як бабусі і молоді мами з грудничками, так і модниці на 12 см підборах). Пошили 103 серця. Це зворушує, що стільки людей залишилися небайдужими. Дякуємо вам!
-філармонійному центру;
-Трухан Віктору Владиславовичу, адміністратору чернігівського драматичного театру ім. Т. Г. Шевченко;
-ВО "Свобода";
-ГР "Вільний Чернігів";
-студії сучасного танцю "Бродвей" та юній співачці з чарівним голосом Катерині Ковтун;
-Тетяні Пакалюк, відому українську дитячу письменницю;
-чернігівському відділу Союзу українок;
-всім майстрам і майстриням, та просто чернігівцям, які віддали свої речі на продаж, або провели свій день, продаючи різноманітні товари;
-нашим хлопцям самооборонівцям, які виконували всі наші забаганки та дівчатам, які нам допомогли в організації;
-всім нашим волонтерам. Без вашої допомоги ми б не справилися;
-нашому всіма любимому фотографу Ромі Старе Місто;
-і особлива подяка нашим Героям з батальйону "Чернігів", які відвідали наш захід! Ми старалися для вас та ваших побратимів. Було інколи дуже важко, чесно, але ми згадували для чого це робимо. Це все дрібниці в порівнянні з тим, що ви робите: захищаєте нас і відстоюєте незалежність України! Ваша участь неоціненна!
Слава Україні!
Героям слава!

Наталія Воскресенська

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини