Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 23:14:25

Делегація Львова відвідала Чернігів. ВІДЕО

15.08.2014   07:30

Делегація Львова на чолі з міським головою Андрієм Садовим сьогодні відвідала Чернігів. Разом із Чернігівським міським головою Олександром Соколовим гості побували на Чернігівському автозаводі, поспілкувалися зі студентами та викладачами Чернігівського національного технологічного університету.

Метою свого візиту до Чернігова А.Садовий назвав посилення єдності України у доволі складний для всіх час.

За результатами ознайомлення з роботою Чернігівського автозаводу, А.Садовий повідомив журналістам про намір комунального підприємства Львова придбати 18 автобусів для свого міста. "Ми зараз на стадії переговорів. Якщо вдаримо по руках, то почнемо реалізувати цей проект", - сказав Львівський міський голова.

Він також зауважив, що українські міста розвивають партнерські стосунки з закордонними містами, хоча потрібно посилювати кооперацію і співпрацю на місцевому рівні.

А.Садовий поділився, що Чернігів він відвідав уперше й отримав позитивні враження. "Місто є чистим. Видно, що у місті працюють фахово", - розказав він про свої враження. Водночас, Львівський міський голова побажав чернігівцям ефективніше працювати над тим, що місто було більш відомим в Україні, до нього приїздили більше гостей і туристів. Під час візиту до Чернігова він запропонував провести Дні Львова у Чернігові і навпаки – Дні Чернігова у Львові.

"Важливо, щоб люди їздили і знайомилися, щоб школярі приїздили, щоб сім'ї приїздили, щоб ми були разом", - підкреслив А.Садовий. На його думку, у нинішній період сила українців – у єдності, а загалом, це питання варто відносити до питань національної безпеки.

У Чернігівському національному технологічному університеті А.Садовий поділився історією свого особистого успіху та успіху міста, відповів на усі питання студентів. Вони, зокрема, стосувалися, туристичної привабливості Львова, розвитку ІТ-сфери в Україні, працевлаштування для молоді тощо.

Також представники Львова провели зустріч із чернігівськими колегами, які працюють у сфері туризму, та зустрілися з місцевими підприємцями.

 



Garmata Chernigov

 

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини