Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 14:43:43

Чернігівщина продовжує надавати гуманітарну допомогу армії

13.08.2014   07:40Агенцiя

12 серпня чергову партію матеріально-технічної допомоги для бійців з Чернігівщини відправлено в зону антитерористичної операції на схід України.

Під час брифінгу з цієї нагоди, голова обласної ради Микола Звєрєв щиро подякував органам місцевого самоврядування, підприємствам, установам та громадським організаціям, які відгукнулись на заклик обласного представницького органу і вкотре допомогли нашим воїнам, як продуктами харчування, так і товарами широкого вжитку. Особлива подяка керівником була висловлена на адресу ПАТ «Чернігіврибгосп», ВАТ «Продовольча компанія «Ясен», Чернігівської дирекції УДППЗ «УКРПОШТА» та громадської організація багатодітних сімей «Родина».

«Наші бійці мають відчувати, що на малій батьківщині їх не просто чекають, а й підтримують усім чим можливо», - наголосив Микола Звєрєв. Він також повідомив, що в черговий раз особисто супроводжуватиме гуманітарний вантаж до зони АТО, аби переконається, що вся допомога без втрат і зволікань була передана тим, для кого вона збиралася. Як розповів керівник, по ходу руху вантажівки до неї приєднаються ще дві з Києва. Там збором гуманітарної допомоги для військових з Чернігівщини опікувалися місцеві підприємці.

Одночасно з брифінгом журналісти могли спостерігати за процесом завантаження продуктів харчування та різноманітних речей для наших воїнів. Вся допомога спочатку ретельно звірялася з відомостями, а вже потім потрапляла до кузова автівки.

На прохання представників засобів масової інформації голова обласної ради також прокоментував наміри офіційної Москви під конвоєм доправити на схід України вантажі з так званою гуманітарною допомогою.

Микола Звєрєв назвав подібні дії росіян цинічними. За його словами, населення Донбасу дійсно потребує широкої гуманітарної допомоги. Але якщо допомогу пропонує держава, політика якої безпосередньо призвела до виникнення біди, то у цьому проглядається ніщо інше, як відвертий цинізм. «Краще б Російська Федерація забрала свої «гради», міномети і зупинила війну. Це була б найкраща допомога, а ніж та їжа, яку вони нам зараз направляють», - сказав Микола Звєрєв. Він висловив переконаний, що режим Путіна врешті відповість за свої злочини в Україні.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини