Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 15:55:51

В Чернігові затриманий ґвалтівник

02.08.2014   08:03

Співробітники карного розшуку Чернігівського міськвідділу міліції затримали педофіла, який зґвалтував неповнолітню дівчинку.

Як розповів начальник Чернігівського міськвідділу внутрішніх справ Володимир Рапута, до чергової частини надійшла заява від жительки Чернігова, що у лісосмузі мікрорайону «Подусівка» її 14-річну доньку зґвалтував невідомий.

В подальшому оперуповноважений відділення карного розшуку Чернігівського міськвідділу Олексій Мамулін з колегами з’ясували, що дівчина нещодавно в соціальній мережі познайомилася з 20-річним хлопцем, у них зав’язалася переписка. Хлопець назвався працівником рекламної студії – фотографом, який виготовляє портфоліо. Через деякий час юнак запропонував дівчині зустрітися, як раз напередодні її дня народження. В якості подарунка пообіцяв зробити їй фотосесію та подарувати портфоліо. Дівчина погодилася.

Зустріч відбулася на кінцевій зупинці тролейбусу біля лісосмуги. Дівчинку не насторожило навіть те, що на зустріч прийшов не 20-річний хлопець, з яким вона листувалася в Інтернеті, а 39-річний чоловік сумнівного вигляду.

Завівши дитину подалі від людей та погрожуючи ножем, негідник зґвалтував її.

Вдома мати одразу помітила, що з донькою щось не так, і звернулася до міліції.

Провівши моніторинг соціальних мереж, співробітники міліції з’ясували, що під ніком 20-річного юнака ховався 39-річний чолов’яга, раніше судимий за зґвалтування, грабежі, крадіжки, незаконне зберігання зброї, навіть за втечу з місць позбавлення волі. В такий спосіб він знайомився з неповнолітніми дівчатами та пропонував їм зустрічатися. Всі попередні його спроби виявилися марними і тільки остання його жертва спокусилася на фотосесію.

Вдало провівши оперативну комбінацію, оперативники міськвідділу затримали чоловіка.Як повідомив Володимир Рапута, відносно затриманого відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 152 Кримінального кодексу України (…зґвалтування неповнолітньої чи неповнолітнього), що передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років.

Наразі підозрюваний перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Ведеться досудове розслідування.
 

Останні новини Чернігівщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.