Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 21:58:49

У Чернігівській міській раді розробляють зміни до Регламенту міської ради

30.07.2014   08:14

У Чернігівській міській раді відбулось засідання робочої групи з опрацювання пропозицій для внесення змін та доповнень до Регламенту міської ради 6 скликання.

Члени робочої групи обговорили низку питань щодо реєстрації депутатів перед пленарним засіданням, проведенням голосування, підведенням підсумків голосування на екрані та ряд інших.

Голова постійної комісії з питань законності, прав і свобод громадян та регламенту міської ради Людмила Скоробагатько зазначила, що у зв'язку із впровадженням електронної системи голосування у міській раді виникла потреба внести необхідні зміни до Регламенту міської ради. Адже проведення пленарних засідань проходитиме відтепер у новому форматі.

"Зміни до Регламенту, які розробляє робоча група, мають бути ретельно вивірені, правильні, аби не допускати неузгодженості із законодавчою базою та подвійного тлумачення", - підкреслила Л. Скоробагатько. На її думку, робота міської ради за електронною системою голосувань значно дисциплінуватиме депутатів та підвищуватиме їх відповідальність за прийняття відповідних рішень.

Розроблений проект рішення щодо змін до Регламенту міської ради робоча група внесе на розгляд міської ради.
 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини