Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 14:31:12

До Дня незалежності у Чернігові розгорнуть "прапор єднання"

09.07.2014   08:22

Мистецький фестиваль «Серпневий зорепад» пройде в Чернігові до Дня Незалежності України. У рамках фестивалю відбудуться загальноміська виставка квітів та плодів «Щастя краси», фестиваль «Поліське коло», виставки народних майстрів, фестиваль "Сорокаух", спортивні змагання, святкові концерти та ін.

Урочисту церемонію відзначення Дня Державного Прапора України та вручення паспортів громадянина України буде проведено в Чернігові на Красній площі 23 серпня. Державні прапори встановлять на будівлях адміністративних установ, організацій, підприємств та житлових будинках. Також відбудеться урочиста церемонія вручення паспортів громадянина України, яка щорічно проходить у цей день на Красній площі.

Про ці та інші заходи йшлося на засіданні організаційного комітету з підготовки і відзначення Дня Державного Прапора України та 23-ї річниці Незалежності України під керівництвом заступника міського голови Анни Романової 8 липня.

З попереднім планом заходів святкового фестивалю ознайомив присутніх заступник начальника управління культури міської ради Юрій Ткач. Одним із цьогорічних нововведень управлінням культури планується проходження урочистою ходою з Прапором єднання від Красної площі до схилу біля Єкатерининської церкви. Зі своїми пропозиціями щодо проведення загальноміських культурно-мистецьких заходів виступили також представники структурних підрозділів міської ради.

Анна Романова звернулась до керівників структурних підрозділів із максимальною відповідальністю поставитися до організації визначних державних свят, які у нелегкі для країни часи набувають особливого значення.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини