Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 10:39:42

На посаду головного лісника Ніжинщини призначено власника приватної пилорами

18.06.2014   16:25Агенцiя

На державному підприємстві “Ніжинрайагролісництво” міняють керівництво. І змінами керівних посад на держпідприємствах зараз вже нікого не здивувати.

Наказом по обласному підприємству “Чернігівоблагроліс” достроково припиняється дія контракту головного лісничого за його власним бажанням.

Другим пунктом того ж наказу, вже призначається інший керівник Олександр Залозний.

Все б нічого, але проти такого призначення категорично повстає трудовий колектив підприємства. Вони проводять збори, де ставлять 31 підпис з 35 можливих проти призначення керівником пана Залозного. Натомість у колективу є своя кандидатура — Володимир Юсік.

Клопотання з підписами про думку трудового колектив вони відправляють обласному керівництву та копію на Народну раду.

Сьогодні вранці, на загальному зібранні повинно бути представлення нового керівника підприємства. Почесну місію повинен здійснити спеціально прибувший для цього заступник директора КП “Чернігівоблагроліс” Олександр Єрмоленко.

Несподіванкою для нього була присутність представників Народної ради, які не могли не відреагувати на прохання трудового колективу. Спочатку Олександр Єрмоленко сказав, що не буде проводити збори за присутності “толпи” (за версією лісника, толпою і були саме представникі НР). Далі, пану головному ліснику трохи пояснили де тут “толпа” і він все ж таки погодився на присутність представників громади. Проти присутності преси заперечень майже не було.

На зібранні колективу, де повинно бути представлення нового керівника, головний лісник області О. Єрмоленко повідомив, що право призначати керівника на ніжинське підприємство має тільки керівник чернігівського лісництва і думка трудового колективу його взагалі не цікавить. Навіть керівництво Ніжинського району не може вплинути на таке рішення.

Але таке агресивне відстоювання кандидатури Олександра Залозного обласним керівництвом є дещо дивним, особливо, якщо стає відомим факт, що сам О. Залозний є підприємцем з паралельним бізнесом. Він власник пилорами, яка розміщена у селі Вертіївка. Керівництво села Вертіївка дає про цю людину теж не дуже привабливу оцінку, його особистим та професійним якостям.

Тепер уявляємо картину: власник приватної пилорами стає головним лісником Ніжинського району.

Задаємо питання його безпосередньому обласному керівництву, чи нічого їх не бентежить у такому тандемі? Олександр Єрмоленко висуває вбивчий контраргумент: а у Президента Порошенка теж є власний бізнес!

Далі раптом дуже дивно починають себе поводити лісники. Ті, що ще вчора писали петиції проти нового керівника, раптом як один відмовляються від того. Тут же, на зборах прилюдно відмовився від претензій на керівну посаду і сам Володимир Юсік. Дивний збіг обставин.

Олександр Залозний поводить себе досить зухвало і на питання журналістів відповідає дещо по-хамськи, з тим, що нібито тут вже все “схвачено.”

Тобто, перепон для призначення керівником держпідприємства Залозного вже начебто і немає. Всі документи в нормі, ніхто начебто і не проти.


http://www.uezd.com.ua/page/na-posadu-golovnogo-lisnika-nizhinshhini-priznacheno-vlasnika-privatno%D1%97-pilorami.html

Останні новини Чернігівщини

У січні-лютому 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини отримали 1,4 мільярди гривень податків та зборів

У січні-лютому 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини отримали 1,4 мільярди гривень податків та зборів 10:32

У Головному управлінні ДПС у Чернігівській області повідомили, що до місцевих бюджетів усіх рівнів Чернігівської області за січень-лютий 2024 року надійшло 1,4 млрд грн від сплати податків і зборів. Із загальної суми в обласний бюджет спрямовано 0,2 млрд грн, решту коштів отримали бюджети територіальних громад.

У Чернігівському районі поліцейські зупинили нетверезу водійку, вміст алкоголю в крові якої перевищував допустиму межу майже у 13 разів 10:27

Інспектори групи реагування патрульної поліції склали на правопорушницю адміністративний протокол за фактом керування транспортом у нетверезому стані. Загалом упродовж тижня поліція Чернігівського району задокументувала 30 фактів скоєння таких правопорушень.

 Менські поліцейські викрили чоловіків, які підозрюються у незаконному полюванні

Менські поліцейські викрили чоловіків, які підозрюються у незаконному полюванні 10:25

За фактом незаконного полювання правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Тривають слідчі дії.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:19

Протягом минулої доби зареєстровано 7 небезпечних подій, а саме: 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення та 6 пожеж. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала.

19 березня: цей день в Україні і світі

19 березня: цей день в Україні і світі 10:16

ДЕНЬ 755 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 755 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини