Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 06:30:01

Актуальні питання життя міської громади

14.06.2014   07:40

Чернігівський міський голова Олександр Соколов 12 червня провів особистий прийом громадян у відділі звернень громадян та соціальних питань міської ради.

Зі своїми проблемними питаннями та пропозиціями до керівника міста звернулися близько 20 чернігівців. Переважна більшість звернень традиційно стосувалися поліпшення житлових умов, приватизації житла, благоустрою окремих вулиць тощо.

Декілька звернень під час особистого прийому міського голови були колективними та стосувалися передачі у комунальну власність гуртожитків за адресами вул. Волковича 13б та вул. Інструментальна 4а. О.Соколов повідомив мешканцям цих гуртожитків, що місто готове прийняти будівлі у комунальну власність. "При виконанні необхідних умов, основне – за наявності технічної документації, у нас не буде підстав не прийняти гуртожитки у комунальну власність міста", - сказав він. Щодо гуртожитку на Волковича, то міська рада зверталася до Міністерства оборони України ще 10 років тому з проханням передати місту майно колишнього військового містечка, тож нині є сподівання, що це питання буде розглянуто позитивно. Після передачі у комунальну власність мешканці гуртожитків матимуть змогу приватизувати житло.

Також до міського голови звернулися представники творчої інтелігенції міста з проханням створити у Чернігові постійно діюче Містечко майстрів, аби всі охочі майстри мали змогу представити свої вироби. У першу чергу, таке містечко буде розраховане на туристів. О.Соколов запропонував представникам організації "Чернігівська палітра" представити свої пропозиції візуально, щоб далі перевести це питання у площину його реалізації.

Всі питання, з якими звернулися під час особистого прийому міського голови чернігівці, надано роз'яснення, або ж дано доручення надати письмові відповіді.
 

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини