Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 03:30:41

В громадську приймальню голови обласної ради люди "приносять" не лише свої проблеми, але й цікаві пропозиції

12.06.2014   07:38

11 червня голова обласної ради Микола Звєрєв провів особистий прийом громадян. Протягом майже чотирьох годин роботи приймальні до керівника звернулося майже півсотні жителів міста на Десні та області. А прийшли вони до обласного очільника не лише із власними бідами і проблемними питаннями, заради вирішення яких чекають поради і підмоги, але й із конкретними пропозиціями.

Зокрема, житель села Смолянка Куликівського району, інвалід війни Юрій Морський приїхав до обласної ради, аби запропонувати свою сільську хату для проживання біженцям із Криму чи східних областей країни. А ось чернігівець, військовий пенсіонер Валерій Гребенюк, вніс пропозиції щодо впорядкування тарифів на житлово-побутові послуги. На його переконання, комунальні та енерго-тепло-водозабезпечуючі підрозділи, насамперед, дбають про свої меркантильні інтереси, «накручуючи» неадекватні до витрат тарифи. Між іншим, як було наголошено, ніде у світі не вимагають такі великі гроші за перевірку водолічильників як у Чернігові і саме тому «здирників» треба ставити на місце…

Заслужений вчитель України, ветеран праці Інеса Вачнадзе разом групою підтримки прийшли до голови обласної ради з проханням допомогти у відновленні роботи «Карооке» на Алеї Героїв у центрі Чернігова, про що просять і багато містян, й особливо ветерани, які знаходили у цьому способі душевного і музично-співочого відпочинку справжню віддушину від повсякденного житейсько-побутового одноманіття.

У свою чергу, Валентина Циганок, голова спілки по збору молока «Десна» із Сосницького району завітала у громадську приймальню із вболіванням про проблеми здавачів сільськогосподарської продукції. Із своїми земельними і пенсійними проблемами приїхав до обласної ради і найстарший із сьогоднішніх заявників - 92-річний ветеран війни, учасник бойових дій із села Голубівка Прилуцького району Михайло Федоренко… А ще ж, було десятки інших заяв щодо соціального забезпечення, земельних відносин, покращання житлових умов, працевлаштування тощо… І на всіх їх керівнику обласної представницької влади треба було відповісти.

Микола Звєрєв, спілкуючись з людьми, запевнив, що обласна рада зробить все залежне, аби кожне звернення було ретельно вивчене і по ньому були прийняті відповідні рішення.

Принагідно нагадаємо, що відповідно до затвердженого графіка, прийом громадян головою обласної ради здійснюється кожної другої, четвертої середи щомісяця. Попередній запис на прийом відбувається за адресою: м. Чернігів, пр. Миру, 43, каб. 106, або по телефону (0462) 676-652.
 

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини