Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 18:53:48

Прокуратурою області упереджено незаконне використання бюджетних коштів у сумі понад 1,3 млн. грн.

07.06.2014   09:40

Стан додержання бюджетного законодавства, у тому числі у сфері здійснення державних закупівель, перебуває на постійному контролі прокуратури області.

Прокурорською перевіркою правомірності проведення процедури закупівлі за державні кошти установлено факт порушення розпорядником бюджетних коштів вимог Закону України «Про здійснення державних закупівель» при закупівлі робіт по будівництву ліній електропостачання вулиць Арвата, Афганців та П.Морозова з установленням контрольно- технічного пункту в м. Ніжині вартістю 1,3 млн. грн.

Всупереч вимог ст. 29 Закону замовником не відхилено пропозицію одного з учасників конкурсних торгів з підстав невідповідності пропозиції вимогам тендерної документації та надання ним документів, які містили недостовірні відомості, та допущено його до торгів.

Цим створено передумови для відсутності конкуренції та проведення торгів фактично з одним учасником.

Завдяки активній позиції прокуратури в суді та наданні переконливих доказів доведено порушення вимог законодавства та незаконність рішення розпорядника бюджетних коштів про акцепт пропозиції учасника торгів та відповідного договору.

Погодившись з правовою позицією прокуратури господарським судом області 03.06.2014 визнано недійсними рішення комітету з конкурсних торгів та договір по будівництву ліній електропостачання вулиць Арвата, Афганців та П.Морозова з установленням контрольно-технічного пункту в м. Ніжині.
 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини