Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 15:38:04

«Пожежу» в Старобілоуській школі ліквідовано!

20.05.2014   16:01Агенцiя

Відповідно до річного плану роботи школи з цивільного захисту 16 травня 2014 р. у Старобілоуській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів Чернігівської районної ради було проведено День цивільного захисту.

Основне його завдання – вироблення в учнів та постійного складу школи  умінь і навичок  грамотно і чітко діяти в різних надзвичайних ситуаціях для захисту свого здоров’я та життя.

Директор школи, Пархоменко Сергій Григорович, радо зустрів гостей: співробітників відділу ДСНС Чернігівського району, представників Навчально-методичного центру ЦЗ та БЖД Чернігівської області та ДПРЧ №2 м.Чернігова. День ЦЗ відбувся за тематикою «Дії при виникненні пожежі». Всі заходи в школі проходили згідно плану проведення Дня ЦЗ.

Коли відбулося умовне займання діти та персонал за сигналом «Увага всім!» були евакуйовані в безпечний район – на стадіон. Там на них чекали гості закладу, які продемонстрували можливості своєї пожежної техніки та дії при локалізації і ліквідації осередку пожежі. Школярі мали можливість спробувати себе в якості рятувальника – в бойовому спорядженні гасили пожежу. Вчителі також не залишились осторонь – із задоволенням приміряли на себе вогнезахисні  костюми.

На тематичних уроках, загальношкільних заходах були використані плакати, малюнки, засоби індивідуального захисту, довідникова та науково-методична література, мультимедійні презентації.

Заходи, заплановані на цей день мали на меті підвести підсумок по роботі системи ЦЗ школи. Усі учасники навчально-виховного процесу здобули практичний досвід дій за сигналами оповіщення та інформування. Завдання і план проведення Дня ЦЗ в школі виконані повністю.

Тетяна Моргун
Навчально-методичний центр цивільного захисту
та безпеки життєдіяльності Чернігівської області.

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

18 квітня у Чернігові День жалоби

18 квітня у Чернігові День жалоби 09:54

Для вшанування пам'яті загиблих внаслідок ракетного обстрілу російськими військами нашого міста 17 квітня 2024 року у Чернігові 18 квітня оголошено Днем жалоби. Відповідне розпорядження підписав в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако.

18 квітня: цей день в Україні і світі

18 квітня: цей день в Україні і світі 08:52

ДЕНЬ 785 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 785 RUSSIAN AGRESSION

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини