Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 15:24:33

У Щорському районі міліція розкрила вбивство

23.04.2014   08:20

Дана інформація була внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (навмисне вбивство) та розпочаті пошуки зниклого.

Оскільки потерпілий не належав до маргінального прошарку населення (не мав судимостей, не був асоціальним елементом), то його зникнення викликало у родичів значну стривоженість.

Одразу після отримання інформації міліцією було вжито всіх заходів з розшуку та встановлення всіх обставин зникнення чоловіка. Працівники карного розшуку та дільничні інспектори міліції організували подворові обходи та збір оперативної інформації. Огляд квартири зниклого показав, що напередодні в ній відбувалося гучне застілля. Правоохоронці навіть виявили в помешканні сліди крові, що могло свідчити про скоєння кримінального правопорушення.

До пошуків безвісти зниклого долучилися і представники місцевої самооборони. Невдовзі бездиханне тіло зниклого зі слідами насильницької смерті було виявлено в болоті у заміській лісопосадці за кілометр від його помешкання.

Оглядом трупа встановлено, що потерпілому завдано чотири ножові поранення в шию, живіт та груди. Причиною смерті останнього стали ножові поранення грудної клітини з пошкодженням серця.

Пошуки злочинця тривали недовго. Після того, як міліціонери встановили коло осіб, які напередодні гостювали у загиблого, правоохоронці опитали практично всіх. Учасники гулянки розповіли про всі деталі та подробиці того фатального вечора. Та одного з гостей вдома не виявилося, тому оперативники вирішили його почекати до ранку. Коли ж господар таки з'явився та побачив працівників міліції, у всьому зізнався. Вдома ж у чоловіка були знайдені речові докази, які беззаперечно свідчили про його причетність до злочину. В подальшому підозрюваний надав правоохоронцям правдиві свідчення.

З його слів, у нього з потерпілим виникла сварка, яка переросла в бійку. В ході неї чоловік вдарив господаря чотири рази ножем. Зрозумівши, що накоїв, спробував приховати сліди злочину, для чого велосипедом вивіз тіло за місто і вкинув у болото.

Наразі підозрюваний затриманий та знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання, відносно нього відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (навмисне вбивство), що передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від семи до дванадцяти років ув'язнення. Триває досудове розслідування.
 

Останні новини Чернігівщини

Населення Чернігівської області заборгувало за спожите тепло і гарячу воду понад 244 млн грн

Населення Чернігівської області заборгувало за спожите тепло і гарячу воду понад 244 млн грн 13:30

Попри постійні військові небезпеки і фінансові труднощі, АТ «ОТКЕ» стабільно та надійно забезпечувало жителів 19 територіальних громад послугами, це понад 125 тисяч мешканців.

Переселенці і ветерани війни: що пропонує служба зайнятості 13:15

Продовжуємо інформувати роботодавців, переселенців та ветеранів про можливості та ресурси служби зайнятості. Черговий «круглий стіл» за участю громадян цих категорій, а також представників місцевої влади, служби зайнятості та соціальних партнерів відбувся в Менській міській раді під головуванням директорки Чернігівського обласного центру зайнятості Людмили Ключник.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:53

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення, 1 дорожньо-транспортну пригоду та 3 пожежі. Внаслідок цих подій загинула 1 особа та 2 особи постраждали.

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців 08:37

У рамках державної програми «єВідновлення» компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців.

16 квітня: цей день в Україні і світі

16 квітня: цей день в Україні і світі 08:32

ДЕНЬ 783 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 783 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини