Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 13:34:58

Офіцер запасу на власному вертольоті взяв участь в охороні кордону

07.04.2014   08:07Агенцiя

На ділянці Чернігівського загону до повітряного моніторингу державного кордону України долучився офіцер запасу Прикордонних військ. Чоловік на власному вертольоті здійснив обліт кордону.

Наш співвітчизник на вертольоті «Robinson», на борту якого також перебував голова ветеранської організації Чернігівського загону, після отримання польотного завдання та інструктажу провів повітряний моніторинг державного кордону. Загалом у ході польоту було оглянуто майже 200 кілометрів українсько-російської ділянки кордону. Ознак протиправної діяльності екіпаж гвинтокрила не виявив.

Зазначимо, що Олег Невельчук, який є офіцером запасу та у 90-х роках проходив службу у Прикордонних військах у авіаційному полку, ще декілька днів тому запропонував свою допомогу не лише як льотчик-професіонал, але й запропонував використовувати в охороні кордону власний, офіційно зареєстрований, вертоліт і витрати по його обслуговуванню.

Після спільної наради представників Адміністрації Держприкордонслужби з Олегом Невельчуком було досягнуто домовленостей про залучення його до «служби» з охорони державного кордону.

По завершенню польоту прикордонники подякували небайдужому пілоту за надання допомоги. Крім того, подібні заходи домовилися у разі необхідності проводити й надалі.
Державна прикордонна служба пишається такими патріотами та дякує усім, кому небайдужа доля України.


Державна прикордонна служба України
 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини