Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 13:58:00

На Чернігівщині затримали росіянина, який мав військовий квиток та досвід у чеченській війні

03.04.2014   12:50Агенцiя

Останнім часом у пунктах пропуску співробітники Держприкордонслужби виявили чималу кількість громадян Росії, які намагалися потрапити на територію нашої країни для участі у заходах дестабілізаційного характеру. Інколи такі порушники з’являються і на «зеленій» ділянці кордону.

Так, учора на ділянці відповідальності відділу «Гірськ» прикордонники Чернігівського загону затримали жителя Білгородської області. Правопорушника виявили після спрацювання сигналізаційного пристрою. Невідомий прямував у напрямку села Сеньківка, оминаючи пункт пропуску.

Затриманий паспорта при собі не мав, натомість надав військовий квиток. Також стало відомо, що чоловік є жителем Бєлгородської області і в минулому брав участь у чеченській кампанії. На даний час 34-річного росіянина доставлено в прикордонний підрозділ для складання процесуальних документів та з’ясування всіх обставин правопорушення.

Нагадаємо, що нещодавно на «зеленому» кордоні прикордонники Донецького загону затримали 28-річного громадянина Росії. Чоловік, що неодноразово відбував покарання в місцях позбавлення волі на території Росії за незаконне зберігання наркотиків та крадіжку, зізнався, що їхав у Донецьк для участі у проведені масових мітингів на підтримку Росії.


Державна прикордонна служба України

Останні новини Чернігівщини

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.