Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 08:42:18

Підведено підсумки та нагороджено учасників Всеукраїнського дитячого конкурсу "Безпека в житті – життя у безпеці"

31.03.2014   08:01

28-го березня о 12:00 в актовому залі Управління ДСНС України у Чернігівській області відбулось урочисте нагородження переможців заключного етапу Всеукраїнського конкурсу дитячо-юнацької творчості «Безпека в житті – життя у безпеці».

Даний конкурс проводиться в Україні вже чотири роки поспіль з метою виховання у дітей культури безпечної життєдіяльності, формування свідомого й відповідального ставлення до безпеки людини, привернення уваги громадськості до проблеми безпеки та забезпечення безпечної життєдіяльності дітей в умовах сьогодення, розвитку творчого потенціалу та виявлення й підтримки талановитих і обдарованих дітей.

Організаторами конкурсу є Всеукраїнський громадський дитячий рух «Школа безпеки», Державна служба України з надзвичайних ситуацій, Міністерство освіти і науки України та Міністерство молоді та спорту України.

У конкурсі взяли участь понад 10 тисяч дітей віком від 6 до 18 років. На фінал надійшло понад 500 робіт із 17-ти регіонів України, а переможцями та призерами конкурсу стали 104 дитини, 14 дітей нагороджено путівками до Міжнародного-дитячого центру «Артек».

З Чернігівщини на заключний етап конкуру було надіслано у Київ 35 робіт. Там 20 дитячі робіт були високо оцінені членами журі. Призові місця зайняли 5 робіт юних конкурсантів з Чернігівського краю: Артема Постол, Діани Кулаковї, Марини Сербін, Іллі Науменко, Анастасії Бондаренко. Вони були визнані найкращими. Всім переможцям були вручені грамоти та цінні подарунки.

До учасників конкурсу з привітальним словом звернулися заступник начальника Управління ДСНС Олександр Борискін та представники навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності у Чернігівській області. У своїх виступах вони подякували учасникам конкурсу за роботу, побажали нових досягнень та успіхів.

Також висловили сподівання, що сьогоднішнє урочисте нагородження призерів 2013 року стане хорошим стимулом для майбутніх перемог наших юних земляків і цього року на Чернігівщині ще більша кількість дітей прийме активну участь у творчому конкурсі «Безпека в житті – життя у безпеці».
 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини