Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 08:51:37

Майстер-клас з візажу для підоблікових Чернігівського КВІ

06.03.2014   13:17Агенцiя

Співробітники Чернігівського міського відділу кримінально-виконавчої інспекції підготували для своїх підоблікових незвичайний подарунок до 8 Березня – організували майстер-клас з візажу.

«Співробітники КВІ всіляко намагаються допомогти своїм підобліковим, показати засудженим, що є люди, які готові протягнути руку допомоги та підтримати. Цього разу, напередодні жіночого свята, було вирішено приділити увагу саме жінкам», - зазначив Євгеній Скалюн, начальник сектору кримінально-виконавчої інспекції управління ДПтС України в Чернігівській області.

У рамках майстер-класу були представлені денний та вечірній види макіяжу. Адже це саме те, що використовують жінки у повсякденному житті. Але, на жаль, не кожна жінка вміє користуватися косметикою так, щоб приховувати недоліки та підкреслювати красу. Не завжди повсякденний образ є тим, що найбільше личить. Секретам витонченого макіяжу засуджених навчала професійний візажист Алла Бернасовська.

Теоретичні та практичні основи мистецтва макіяжа, колористика, форми обличчя та його корекція, різновиди макіяжу – про все це можно було дізнатись під час майстер-класу.

Практичне заняття викликало масу емоцій та зацікавленість всіх присутніх. Взявши у моделі засуджену Олесю, Алла Бернасовська допомагла жінкам розібратися в тонкощах макіяжу: правильно застосовувати види макіяжу — денний, вечірній та діловий, вміло використовувати основні тенденції моди в сфері макіяжу та візажу, адже візаж — це мистецтво, яке полягає не тільки в правильному нанесенні макіяжу, але й в умінні створювати образ, що включає макіяж, зачіску, одяг.

Візажист поступово перетворила «свою модель» у зовсім іншу людину. Не відриваючись від процесу створення нового образу, Алла Василівна відповідала на запитання присутніх про тонкощі майстерності візажиста та стиліста, підбір косметики, її якість та особливості використання.

«Оволодіння навичками створення індивідуального образу з урахуванням модних тенденцій та мистецтвом візажу і макіяжу загалом є дуже важливим для кожної жінки, адже дає можливість підкреслити сильні сторони зовнішності та відчути себе чарівною в своїй неповторності та індивідуальності, незважаючи на статус та життєвий досвід жінки», - додала Алла Бернасовська.


Прес-служба управління ДПтС України в Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини