Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 12:50:25

Вітаємо переможців-земляків у Всеукраїнському конкурсі "До чистих джерел" - 2013

08.02.2014   10:34Агенцiя

За повідомленням Міністерства екології та природних ресурсів України та Всеукраїнської дитячої спілки «Екологічна варта» визначено переможців щорічного Всеукраїнського конкурсу «До чистих джерел» у 2013 році. В 7 категоріях Конкурсу взяли участь роботи 290 учасників з усієї України. Тому приємно відзначити, що серед такої великої кількості робіт є переможцями і представники Чернігівської області.

Департамент екології та природних ресурсів Чернігівської облдержадміністрації приєднується до привітань переможців Всеукраїнського конкурсу «До чистих джерел»:
- Чернігівську обласну організацію Всеукраїнської громадської організації «Товариство меліораторів та водогосподарників України» за роботу «Облаштування природного джерела «Стахорщина» - І місце в категорії «Інститути громадянського суспільства».

В категорії «Екологічні товариства і гуртки загальноосвітніх, професійно-технічних навчальних закладів та позашкільних закладів»:
- Чернігівську ЗОШ І-ІІІ ступенів № 30 (керівник Білецька І.М.) за роботу «Молодь на захисті річки Десна» - І місце;
- Гурток «Юні екологи» Бобровицької ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2 за роботу «Назавжди запам’ятай – бережи свій рідний край!» - ІІ місце;
- Учнів 6-го класу Озерянської ЗОШ І-ІІІ ступенів Варвинського району (керівник Бобров В.М.) за роботу «Розчищення Йонового джерела» - відзнака;
- Ворону Володимира Івановича за художню повість «Одвічний Дух Десни» - ІІ місце в категорії «Автори публікацій»;
- Алексейченко Т., Руденко Ю., 8-а клас Чернігівської ЗОШ № 28 (керівник Кулешина Г.В.) за роботу «Стрижень: минуле, сучасне, майбутнє» - відзнака в категорії «Окремі групи громадян, громадяни (індивідуальні учасники)».

Запрошуємо широкі верстви населення, всіх небайдужих до екологічного стану рідного краю до подальшого поліпшення стану водойм, річок та джерел Чернігівщини, раціонального, дбайливого ставлення до водних ресурсів області. Результати своєї роботи протягом 2014 року, узагальнені та оформлені, можуть отримати достойне місце у Всеукраїнському конкурсі «До чистих джерел».

 

Наталія Радченко, начальник відділу Департаменту екології та природних ресурсів Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини