Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 01:53:36

У 2014 році 25 чернігівців і 2 сумчан уклали з військовим відомством контракт про проходження служби в резерві

07.02.2014   12:18

У результаті проведення військовими комісаріатами Чернігівської і Сумської області рекламно-агітаційної та інформаційно-роз’яснювальної роботи у районах області триває відбір кандидатів для проходження військової служби в резерві Збройних Сил України.

Так, нині військкоматами Чернігівської області вже відібрано 25 чоловік, які уклали з командуванням 1 гвардійської окремої танкової бригади контракт щодо служби в резерві.

А на Сумщині, розповів начальник відділення комплектації та призову – заступник військового комісара підполковник Ігор Закревський, проходять відбір як кандидати майже 20 чоловік, двоє з яких вже уклали контракт з командуванням 27 Сумського реактивного артилерійського полку.

За словами виконуючого обов’язки заступника командира танкової бригади по роботі з особовим складом майора Валерія Кулика, укладенню контракту з резервістами передувала копітка робота з вивчення особових справ, проведення медичних оглядів військово-медичною комісією обласного військового комісаріату, індивідуальних бесід та визначення їхніх професійно-психологічних, морально-ділових та фізичних якостей.

– Переважна більшість резервістів у бригаді, – повідомив майор Валерій Кулик, – проходитиме підготовку на посадах радіотелефоністів, командирів відділень, навідників і командирів бойових машин, водіїв тощо. Їм гарантується оплата добових під час проведення зборів, безкоштовний проїзд до місця проведення зборів і назад, медичне обслуговування, речове та харчове забезпечення на час зборів, а також одноразова винагорода в кінці року.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.