Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 16:56:24

На Чернігівщині нагородили кращих лісників

29.01.2014   14:39Агенцiя

28 січня відбулася розширена колегія Чернігівського обласного управління лісового та мисливського господарства, на якій ішлося про фінансово-господарську діяльність підприємств Чернігівського ОУЛМГ за 2013 рік.

У роботі колегії взяли участь директори, головні лісничі та голови профспілкових комітетів держлісгоспів.

З доповіддю, в якій аналізувалася діяльність сіверських лісівників у минулому році, виступив Валерій Лозицький, начальник Чернігівського обласного управління лісового та мисливського господарства.

В обговоренні взяли слово: директор ДП "Остерське ЛГ" Юрій Кравчук, директор ДП "Корюківське ЛГ" Петро Погребняк, директор ДП "Прилуцьке ЛГ" Андрій Данько, а також голови профспілкових комітетів - Олександр Балабан (ДП "Ніжинське ЛГ" та Олександр Проява (ДП "Холминське ЛГ").

На цій колегії групі лісівників було оголошено подяки та вручено грамоти і вимпели "Кращий за професією". Звичайно, всі відзначені отримали грошові премії.

- "Кращий керівник структурного підрозділу" - ПРИМАК Юрій Олексійович, лісничий Мринського лісництва державного підприємства "Ніжинське лісове господарство".
- "Кращий майстер" - РЕВКУН Олександр Ігорович, майстер лісу Чудівського лісництва державного підприємства "Добрянське лісове господарство".
- "Кращий робітник на лісосічних роботах" - АКУЛЕНКО Микола Павлович, звалювальник лісу Кіровського лісництва державного підприємства "Новгород-Сіверське лісове господарство".
- "Кращий робітник на лісогосподарських роботах" - ЖУРАВЛЬОВА Раїса Миколаївна, робітниця по догляду за лісовими культурами Остерського лісництва державного підприємства "Остерське лісове господарство".
- "Кращий водій на вивезенні деревини" - ПОТАШНИЙ Володимир Анатолійович, водій ремонтно-транспортного цеху державного підприємства "Корюківське лісове господарство". - "Кращий тракторист-машиніст" - БІЛОУС Віктор Іванович, тракторист Машівського лісництва державного підприємства "Семенівське лісове госпо-дарство".
- "Кращий верстатник" - КУБРАК Анатолій Данилович, верстатник цеху переробки деревини державного підприємства "Холминське лісове господарство".

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини