Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 04:36:21

Створення робочих місць – одне з головних завдань керівництва міста

13.12.2013   08:11

Заступник Чернігівського міського голови Віктор Бережний у рамках реалізації в місті завдань Президента України Віктора Януковича щодо стимулювання підвищення зайнятості населення та створення нових робочих місць відвідав об’єкт будівництва 10-ти поверхового житлового будинку.

Будинок, що знаходиться на перетині вулиць 1-ої Гвардійської армії та Самострова, розраховано на 63 квартири, з магазинами промислових та продовольчих товарів у цокольному поверсі.

Його зводить будівельна компанія ТОВ «Основа-буд-7» по індивідуальному проекту з силікатної цегли з утепленням зовнішніх стін та декоративним оздобленням за замовленням комунального підприємства «Чернігівбудінвест» Чернігівської міської ради.

Заступник міського голови наголосив на важливості створення нових робочих місць. За його словами, у зв’язку з прийняттям закону про зайнятість у місті вже спостерігається певне скорочення чисельності безробітних. «За кожним із них стоять цілі родини, тому треба прагнути до створення нових робочих місць», - підкреслив В. Бережний. Він нагадав відому тезу: одне робоче місце в будівництві дає 5 – 7 робочих місць у суміжних сферах.

Такий же мультиплікаційний ефект мають і кошти, вкладені у будівництво. Адже з розвитком будівельної галузі будуть розвиватися: виробництво будівельних матеріалів, приладо- і машинобудування, металургія і металообробка, виробництво скла, деревообробна промисловість, транспорт, енергетика тощо.

Як зазначив представник будівельної компанії, на їхньому будівництві постійно створюються нові робочі місця, як на договірній основі, так і на постійній. Всі робітники соціально захищені.

В. Бережний сподівається, що Чернігів буде й надалі утримувати темпи розвитку будівництва – не лише житла, а й необхідної інфраструктури.
 

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини