Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 11:27:52

В Ніжині міліція обстежила "замінований" вокзал - вибухівки не було

18.10.2013   07:55

Телефонний хуліган на декілька годин паралізував роботу залізничного вокзалу в Ніжині, повідомивши про його замінування.

Зранку черговому Ніжинського залізничного вокзалу зателефонував невідомий і повідомив, що будівля замінована, о 8:00 вона вибухне. Про анонімний дзвінок було повідомлено начальника лінійного відділу міліції на станції «Ніжин», який в найкоротший термін зібрав особовий склад по тривозі.

До місця виклику прибули співробітники Ніжинського міськвідділу міліції, УМВС України в Чернігівській області, Управління служби безпеки в області, ДСНС в області, медики та комунальники.

Вживши всіх необхідних заходів для збереження життя і здоров'я  громадян, міліціонери очепили територію вокзалу і евакуювали пасажирів. Потяги були перенаправлені запасним маршрутом.

Прибулі на місце події вибухотехніки науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС в області, використовуючи службову собаку, ретельно обстежили всі приміщення вокзалу і навколишню територію. Вибухонебезпечних предметів не виявлено.

Пасажири повернулися до вокзалу, який зараз працює у штатному режимі, рух потягів відновлено. Міліція з'ясовує особу телефонного хулігана, який завдав залізниці відчутних збитків та відірвав від виконання своїх прямих обов'язки десятки спеціалістів. Варто нагадати, що згідно статті 259 Кримінального кодексу України телефонному хуліганові загрожує до п'яти років ув'язнення.
 

Останні новини Чернігівщини

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.