Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 07:25:10

Суддя-колядник Зварич написав у Менській колонії книгу “Mein Kampf in Ukraine“

29.08.2013   12:07Агенцiя

Через два тижні екс-суддя Ігор Зварич, який відбуває 10-річний термін в Менській колонії за отримання хабарів майже на 1 млн грн, представить на книжковому форумі у Львові свою першу книгу.

“На форумі видавців буде презентована перша книга його трилогії : “Mein Kampf in Ukraine. Книга перша. Суддя – Комуніст”, – розповів директор видавництва Ігор Степурін, пише “Сегодня”.

“Презентацію художньо – документального твору буде робити його син Віктор. З 20- х чисел вона надійде в продаж за ціною близько 70 грн”, – додав він.

Раніше в інтерв’ю ЗМІ екс-суддя заявив, що вона являє собою “шокуючу правду про невідому суспільству сторону судової системи в Радянському Союзі і Україні з вуст колишнього комуніста, голови апеляційного суду”.

Ігор Зварич, справа якого кілька років тому отримала великий резонанс в Україні, був головою Львівського апеляційного адміністративного суду. У хабарництві його викрили в 2008 році. У його кабінеті, а також у кабінетах деяких інших львівських суддів було проведено обшуки. У результаті було вилучено коштів на загальну суму в мільйон доларів і два мільйони гривень (основна частина була знайдена у Зварича).

Сам він стверджував, що знайдені в кабінеті гроші були так званими “посівними”. “У кабінеті зібралося те, що “посівали” за українською традицією в новому приміщенні, нам дарували багато образів і “засівали” грошима”, – заявляв суддя.

Після затримання Зварич деякий час проходив лікування в клініці, втік звідти, був оголошений у розшук і в підсумку знову затриманий. За вироком, винесеним в 2011 році, він отримав десять років в’язниці з конфіскацією майна.


http://www.unian.ua/news/592450-suddya-kolyadnik-zvarich-napisav-u-koloniji-knigu-mein-kampf-in-ukraine.html
 

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини