Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 04:02:16

Держфінінспекція відсудила на користь держави у ТОВ “Агрікор” 1,1 млн грн

15.08.2013   15:16Агенцiя

Фахівці Прилуцької ОДФІ у 2010 році під час проведення позапланової ревізії фінансово-господарської діяльності ТОВ “Агрікор” встановили, що товариство з порушенням законодавства отримувало спеціальні дотації для розвитку тваринництва. Таким чином, ТОВ “Агрікор” було незаконно отримано із Державного бюджету кошти в сумі 1,1 млн грн.

За результатами ревізії ТОВ “Агрікор” було направлено обов’язкові вимоги про усунення виявлених порушень від 26 червня 2010 року. Але товариство вирішило оскаржувати вказані вимоги в судовому порядку.

Проте постановою Вищого адміністративного суду України від 20 лютого 2013 року вимоги Прилуцької ОДФІ визнано законними.

В свою чергу постановою Чернігівського окружного адміністративного суду від 26 червня 2013 року позов Держфінінспекції до ТОВ “Агрікор” про зобов’язання виконати вимоги задоволено повністю та зобов’язано товариство повернути до Державного бюджету 1,1 млн грн.
 

Прес-служба Держфінінспекції в Чернігівській області 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини