Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 06:19:14

Прокуратура області здійснює процесуальне керівництво розслідуванням обставин ДТП, в якому постраждало 12 паломників

25.06.2013   09:45

До Прилуцького міського відділу міліції 24 червня о 15.45 надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на автодорозі Чернігів- Ніжин-Прилуки.

На місце події виїжджали  Прилуцький міжрайонний прокурор  Олександр Бондаренко, слідчо-оперативна група  Прилуцького МВ УМВС України в області

Установлено, що о 15.40 автобус  «Богдан», на якому група паломників з м. Києва та Прилук здійснювала поїздку до Оптиної Пустині в Калузьку область Російської Федерації, через механічну поломку здійснив зупинку неподалік с. Мала Дівиця Прилуцького району. Частина пасажирів вийшла з автобуса на обочину дороги. В цей момент водій автомобіля ВАЗ-211130 мешканець Ніжина, 1957 р. н., який рухався у попутному напрямку, не впорався з керуванням, виїхав на праве узбіччя, де здійснив наїзд на дванадцять пасажирів автобуса.

В результаті аварії 12 постраждалих з травмами різного ступеню тяжкості госпіталізовано до Прилуцької центральної районної лікарні.

Слідчим управлінням  УМВС України в області відомості за фактом ДТП внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч. 2  ст. 286 КК України. Процесуальне керівництво досудовим  розслідуванням здійснює прокуратура Чернігівської області. Хід слідства взято на особистий контроль прокурором області.

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини