Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 02:37:39

Співробітники Міндоходів Чернігівщини запросили маленьких друзів на гостини

04.06.2013   16:48Агенцiя

На гостини до працівників Міндоходів Чернігівщини завітали вихованці Чернігівського обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей

За ініціативи Міністра доходів і зборів України О.В.Клименка та за підтримки в.о. начальника Головного управління Мнідоходів у Чернігівській області А.Ю. Лаврешова у Міжнародний День захисту дітей відбувся захід для вихованців Чернігівського обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей.

Співробітники Міндоходів Чернігівщини запросили маленьких друзів на гостини. Зустрічі дорослих та школярів давно вже стали доброю традицією. До дитячого свята всі готувалися з душею. Програма, яку запропонували дітям, передбачала знайомство з діяльністю підрозділів, зустріч з кінологічними командами, частування та цікаві розваги. Першими приймали маленьких гостей інспектори митного поста “Чернігів-вантажний”. Головний інспектор Надія Лукашова провела для них міні-екскурсію, ознайомила з особливостями роботи, продемонструвала використання технічних засобів при пошуку заборонених до переміщення через кордон предметів.

Найбільше захоплення викликало у дітей знайомство з кінологічними командами. Дуже зацікавила їх розповідь провідного інспектора Анатолія Ісака про роботу інспекторів-кінологів та їх підопічних, коли людина і тварина працюють як одна команда. Важко переоцінити важливість допомоги в пошуку наркотиків та зброї, яку надають службові собаки людям. На спеціальному майданчику для тренувань собаки показали свої вміння: шукали і знаходили приховані предмети, чітко виконували службові команди та демонстрували “професійні” навички. Діти також відчули себе кінологами, “попрацювавши” у парі з чотирилапими помічниками: лабрадором Дені, вівчаркою Найком та спаніелем Дебі.

Вітаючи дітей зі святом, виконуючий обов’язки Чернігівської митниці Міндоходів Олександр Іванов побажав їм міцного здоров’я, успіхів у навчанні, можливості знайти своє покликання та вирости гідними громадянами своєї Батьківщини. Від імені дітей директор центру Анатолій Писанка подякував дорослим за їх небайдужість та щирість. Діти залишили на згадку про цікаву зустріч подарунки дорослим – свої малюнки, зроблені під час конкурсу, у яких відобразили враження про побачене.
 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини