Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 00:47:08

Інформація про події, пов’язані з підтопленням населених пунктів та території Чернігівської області

23.05.2013   08:31

Внаслідок підйому рівня води у р. Дніпро залишається підтоплено 6 вулиць та провулків в смт Радуль Ріпкинського району.

Рух по населеному пункту здійснюється за допомогою човнів та автомобілів підвищеної прохідності. Також залишається підтопленою ділянка довжиною 8 м по вулиці Набережна в с. Мньов Чернігівського району. На окремих ділянках підтоплено 12 домогосподарств.

Внаслідок підйому рівня води у р. Десна залишається підтоплено ділянку довжиною 27 м по вулиці Садова в с. Якличі та ділянку довжиною 4 м по вулиці Лугова в с. Мале Устя Сосницького району.

Внаслідок підйому рівня води в р. Дніпро та р. Сож залишається ускладненим транспортне сполучення з селами Кукари, Суслівка та Плехтіївка Ріпкинського району. Сполучення здійснюється автомобілями підвищеної прохідності.

Внаслідок підйому рівня води в р. Десна та р. Віть залишається порушеним пряме транспортне сполучення між районним центром та селами Бирине, Прокопівка, Підгірне Новгород-Сіверського району. Рух транспортних засобів здійснюється через Сумську область.

Також внаслідок підйому рівня води в р. Десна залишається тимчасово припинено паромне сполучення між районним центром та селами Синютин, Пекарів, Кнути, Костирів Сосницького району. Порушене пряме транспортне сполучення між районним центром та селами Велике Устя, Долинське, Бутівка, Польове, Бондарівка, Мала Бондарівка та Стара Бутівка Сосницького району. Сполучення здійснюється через смт Короп. Також порушено транспортне сполучення з с. Гапишківка. Сполучення здійснюється автомобілями підвищеної прохідності.

Відновлено транспортне сполучення з с. Лиса Гора Коропського району, яке було порушено внаслідок підйому рівня води в р. Десна.

Внаслідок підйому рівня води в р. Десна порушено транспортне сполучення з с. Червоні Луки Менського району. Сполучення здійснюється за допомогою човнів.

Внаслідок підйому рівня води в р. Десна порушено транспортне сполучення з селами Ворона та Березівка Борзнянського району. Сполучення здійснюється за допомогою гужового транспорту.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини