Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 11:13:46

В Прилуках водій викрав запчастини, яких вистачило б на цілий "КАМАЗ"

20.05.2013   18:47

Розслідуючи крадіжку металевої рейки зі складу автотехніки, оперативники Прилуцького міськвідділу міліції розкрили ще низку злочинів. До Прилуцького міського відділу внутрішніх справ із заявою про крадіжку звернувся керівник одного з підприємств селища Ладан. Він повідомив, що з автомобільного складу безслідно зникла металева рейка.

На місце виїхала слідчо-оперативна група. В ході огляду приміщення складу та проведення інвентаризації правоохоронці з'ясували, що також не вистачає і багатьох запчастин від вантажівки «КАМАЗ». А якщо скласти докупи всі вкрадені запчастини, можна було б зібрати практично цілий тягач, адже зникли 8 поршнів та 8 гільз від двигуна, гідропідсилювач керма, 10 гальмівних колодок, акумуляторна батарея, редуктор заднього мосту, два енергоакумулятори гальм та компресор.

В ході розслідування працівники сектору карного розшуку Прилуцького МВ УМВС вийшли на механіка-водія підприємства, який мав доступ до всіх автомобілів і агрегатів на складі. Чоловік зізнався у скоєному і розповів, що протягом кількох місяців він вивозив майно зі складу на власному автомобілі. Запчастини спритник потім здав у металобрухт. 

Відносно водія відкрито кримінальне провадження за статтею 185 частиною 2 Кримінального кодексу України (крадіжка) - карається  арештом  на строк від трьох до шести місяців або обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк. 

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини