Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 10:50:25

Дільничні слів на вітер не кидають

17.04.2013   08:04

Дільничні інспектори міліції продовжують шефство (яке й не припинялося) над самотніми та немічними жителями віддалених сіл та хуторів. Провідують тяжкохворих та не ходячих літніх людей.

В селі Новоселівка Чернігівського району дільничні інспектори міліції взяли шефство над самотньою Надією Красноталь 1922 року народження. Відтоді, як трагічно загинув її чоловік, жінка от вже 30 років живе сама. Дітей у жіночки немає, тому вся надія у такій скрутній ситуації лише на добрих людей.

Тож днями до неї завітали працівники сектору дільничних інспекторів Чернігівського райвідділу внутрішніх справ – старший дільничний Олександр Волковський та дільничний інспектор Богдан Сірош. Бабуся з посмішкою зауважує, що візит отаких помічників у погонах для неї найкращі ліки, бо іноді так хочеться просто з кимсь поговорити, поділитися думками.

Завітали міліціонери не просто поспілкуватися, а щоб допомогти, бо коли вони надавали старенькій допомогу під час хуртовин, вона пожалілася, що навесні у неї затоплює погріб, і всі їстівні запаси пропадуть. Тоді міліціонери пообіцяли обов’язково повернутися та допомогти. Обіцянку міліціонери виконали.

Помічники у погонах встигли якраз вчасно. Вода в погребі почали тільки-но прибувати. Удвох міліціонери упродовж кількох годин підняли нагору запаси старенької та розмістили їх в сухому місці.


Бабуся не могла нарадуватися допомозі правоохоронців, адже самотужки вона б ніколи цього не змогла зробити. Вдячності старенької не було меж, тож коли дільничні попрощалися, вона ще довго стояла біля хвіртки й посміхаючись махала рукою услід міліціонерам.

Подібні акції доброї волі міліціонери проводять по всій Чернігівщині, правоохоронці приділяють посилену увагу ветеранам війни та одиноким пенсіонерам.

Останні новини Чернігівщини

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

Новгород-Сіверські поліцейські розшукали та повернули додому зниклу неповнолітню 09:36

16 квітня до поліції надійшло повідомлення від жительки Семенівської громади про зникнення її 16-річної онуки.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини