Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 21:59:57

В дитсадок лише через хабар?

15.03.2013   10:16

Співробітники Управління державної служби боротьби з економічною злочинністю УМВС України в Чернігівській області в ході проведення оперативно-розшукових заходів під час отримання хабара затримали завідуючу одного з дошкільних навчальних закладів.

хабар

хабар

Використовуючи службові повноваження, завідуюча вимагала та отримала від мами юного чернігівця хабар в розмірі 3500 гривень. Ціна питання - зарахування дитини до дитячого садочку. Предмет хабара вилучено.

За даним фактом слідчим управлінням УМВС України в Чернігівській області розпочато досудове розслідування за ознаками злочину, передбаченого частиною 3 статті 368 Кримінального кодексу України (одержання  хабара у великому розмірі або службовою особою, яка займає відповідальне  становище,  або  за  попередньою  змовою групою осіб, або повторно, або поєднане з вимаганням хабара) - карається позбавленням волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права  обіймати  певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини