Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 13:44:51

8 найвпливовіших жінок Чернігова

08.03.2013   17:43Агенцiя

8 березня зазвичай говорять про красу, ніжність, любов… Клуб молодого політолога вирішив відійти від стереотипів. Сьогодні до вашої уваги 8 жінок Чернігова, які найбільше впливають на громадсько-політичну ситуацію в місті.


1 місце можна впевнено віддати Ірині Дорожкіній. Громадський та профспілковий діяч Чернігівської області, директор підприємства "Навчально-методичний центр" Федерації профспілкових організацій Чернігівської області, голова обласної організації Спілки жінок України - все це про одну й ту ж жінку, яка вже багато років створює своєю діяльністю громадсько-політичну кон'юнктуру Чернігова та області.

2 місце посідає Тетяна Бойко. Саме вона керує єдиним професійним прес-центром в місті, є директором агенції стратегічних комунікацій "PRIME MEDIA", займається брендингом міста. Численні проекти, сучасний підхід до роботи,  широке коло друзів та партнерів дозволяють цій жінці мати вагомий вплив на життя міста.

3 місце займає голова Чернігівської профспілки підприємців Олена Варнакова. Енергії та дієвості цієї жінки можна позаздрити. В її арсеналі авторитет і підтримка багатьох чернігівських підприємців, досвід успішних акцій та зв'язки в бізнесових колах України.

На 4 місці нашого рейтингу - Ірина Соломаха. Керівник відділу зв'язків з громадськістю міської ради вже довгий час є одним із ключових гвинтиків роботи чернігівської влади.

5 місце за Наталією Осіковською. Ця жінка - яскравий приклад успішної бізнес-леді, яка має значні ресурси, зв'язки та депутатські повноваження.

6 місце - Анна Романова. Заступник мера з гуманітарних питань формує культурне життя міста.

7 місце відходить до чернігівського медійного образу Лялі Нетреба. Персонаж формується чернігівськими журналістами на основі провокаційних та викривальних матеріалів про життя Чернігова та області.

8 місце дістається Оксані Тунік-Фриз. Те, що на даний час ця жінка не займає керівних посад в органах влади, не заважає їй реалізовувати творчі проекти в Чернігові та мати високу пізнаваність серед жителів Чернігова.

Під час складання рейтингу враховувались такі показники, як публічність, наявність ресурсів, посада, оточення, результати діяльності, думки експертів, результати голосування в соціальних мережах.

Останні новини Чернігівщини

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи: як держава планує залучити їх до ринку праці?

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи: як держава планує залучити їх до ринку праці? 11:35

А ви знаєте, що в Україні понад 2,7 млн людей з інвалідністю? І лише 16% із них мають роботу. Невже так мало фахівців хочуть працювати? Певно, що ні. Одна із причин, що зупиняє людину з інвалідністю податися на вакансію - це відсутність належних умов для роботи.

10 модульних укриттів планують встановити поруч із зупинками громадського транспорту 11:31

Про це повідомив під час загальноміської наради 23 квітня в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако. Зараз у місті вже є шість таких захисних споруд і їх кількість збільшать коштом міського бюджету до 16.

 Корюківські поліцейські повідомили про підозру чоловіку, який чинив домашнє насильство щодо своєї матері

Корюківські поліцейські повідомили про підозру чоловіку, який чинив домашнє насильство щодо своєї матері 11:28

Житель Корюківського району за свої протиправні дії понесе кримінальну відповідальність. Йому загрожує до двох років позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 11:26

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 3 пожежі.