Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 13:00:46

Соціальні працівники озвучили проблеми, що хвилюють чернігівців

29.01.2013   17:02

Основні проблеми, які хвилюють чернігівців, озвучили фахівці із соціальної роботи. Саме вони, реалізуючи завдання соціальної політики держави, безпосередньо спілкуються з родинами і акумулюють ті питання, що висловлюють люди на адресу органів влади та місцевого самоврядування.

“Ми не можемо стояти осторонь цих проблем, навіть якщо вони не стосуються нашого профілю діяльності, адже це не лише впливає на ситуацію в конкретній родині, а й визначає ставлення людей до влади в цілому”, – коментує директор Чернігівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Тетяна Кузнецова-Молодчая.

Першим кроком до пошуку механізмів, які б посилили ефективність взаємодії влади з громадськістю, стала зустріч колективу фахівців із соціальної роботи з депутатом Чернігівської міської ради, головою постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, транспорту і зв’язку Олександром Шкуратом.

За словами Т. Кузнецової-Молодчої, така зустріч не випадкова, насправді переважна більшість проблем – це побутова тематика: заборгованість за комунальні послуги в неблагополучних сім’ях, приватизація гуртожитків, потреба в ремонті під’їздів, ліфтів, у пандусах, у нормальному освітленні дворів, у відновленні дитячих і спортивних майданчиків чи встановленні нових і таке інше.

Олександр Володимирович подякував спеціалістів за небайдуже ставлення до роботи й запросив до системної співпраці. “Думаю, що було б доречно узагальнювати отримувану від людей інформацію та передавати нам у комісію для відповідного реагування”, – запропонував депутат.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини