Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 15:59:10

На Чернігівщині святкування Різдва пройшло спокійно

08.01.2013   16:13Агенцiя

Чернігівщина, як і вся Україна, відсвяткувала Різдво Христове. У свою чергу міліція області несла службу в посиленому режимі аби забезпечити спокій і порядок на вулицях і в громадських місцях. Під час Різдвяних свят в 354 населених пунктах області були проведені богослужіння, віруючі відвідали 422 церкви. В святкуванні Різдва Христового взяли участь близько 50 тисяч громадян.

Охороняли порядок поблизу культових споруд та забезпечували безпеку громадян на території області 1133 співробітника міліції та 150 членів громадських формувань. В міськрайвідділах внутрішніх справ області були розроблені розрахунки сил та засобів, згідно яких міліціонери залучалися на охорону громадського порядку та безпеки громадян під час свят.

Спеціально до свят були змінені маршрути патрулювання, до місць проведення масових заходів були наближені наряди, задіяні на охорону громадського порядку. Під час проведення інструктажів особовий склад міліції області був націлений на сумлінне виконання службових обов'язків, ввічливе ставлення до громадян, чіткість та рішучість дій в нештатних ситуаціях та суворе дотримання законності і дисципліни.

В місцях найбільшого скупчення громадян під час проведення масових заходів дільничні пункти міліції, на території яких проходили народні гуляння, працювали в цілодобовому режимі, разом з правоохоронцями чергували і бригади «швидкої допомоги».

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини