Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 16:53:37

Під час 2-х пожеж вогнеборці врятували 2-х людей та будівлю школи

04.01.2013   10:44

3 січня о 15:17 у Чернігові по лінії 101 до оперативно-диспетчерської служби надійшло повідомлення про пожежу двоповерхового приватного житлового будинку на два входи по вул. Генерала Фікселя.

Коли на місце події оперативно прибуло перше відділення рятувальників, полум'я вирувало в кухні квартири № 1 та над частиною даху будинку. У зв'язку з цим, на гасіння додатково було залучено ще 4 відділення пожежно-рятувальних підрозділів. Ліквідація пожежі тривала майже півтори години.

Вогонь встиг пошкодити близько 50-ти кв. м даху будинку. Вогнеборці врятували 51-річного господаря квартири №1 у якого немає ніг та його 51-річну дружину, а також завадили полум'ю охопити житлові кімнати обох квартир, гараж і сусідні будинки.

Причину пожежі встановлює слідство. Наразі відомо, що врятовані чоловік та жінка знаходилися в стані алкогольного сп'яніння. Крім того, у минулому в їх квартирі вже траплялося загоряння матрацу внаслідок  необережності одного з них при курінні у ліжку в нетверезому стані.   

Інша пожежа 3 січня виникла майже через 5 годин знову в Чернігові. На цей раз о 20:37 в оперативно-диспетчерську службу надійшло повідомлення про те, що відбувається горіння в одному з учбових класів на 2-му поверсі загальноосвітньої школи №24 по вул. Толстого.

Через 7 хвилин на місці події працювали два відділення пожежно-рятувальних підрозділів. Вони ліквідували пожежу за 30 хвилин й тим самим не дали їй охопити інші приміщення навчального закладу. Вогнем пошкоджено в класі 4 кв. м підлоги, 6 кв. м облицювання стін та шафу. Ймовірна причина пожежі - коротке замикання електромережі.
 

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.