Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 15:23:31

Футбольний турнір ветеранів у Ічні

29.08.2012   12:44Агенцiя

В турнірі прийняли участь команди ветеранів футбола міст Ніжина, Борзни, Мени та Ічні. Згідно з регламентом спочатку команди зіграли 1/2 фіналу, потім матч з 3-е місце і фінал. Матч тривав 2 тайма по 20 хвилин.

Відкривали турнір команди Ніжина та Борзни.

Гра була рівна і безкомпромісна, рахунок відкрили борзнянці, але ніжинці зуміли перебудувати гру, почали більше атакувати через центр і дуже швидко зрівняли рахунок, а потім ще дві вразили ворота суперника. У підсумку 3:1 на користь команди м. Ніжин і ніжинці впевнено вийшли у фінал. Усі голи були забиті в другому таймі.

В другому півфіналі зустрічалися команди Ічні та Мени.

Гра почалася атаками Мени, але ічнянці дуже швидко перехопили ініціативу і в ще в першому таймі відкрили рахунок, Овчаренко Юрій вийшов сам на сам з воротарем, і поки захистники Мени сигналізували про можливе положення поза грою, він ефектно обвів воротаря і послав мяч в порожні ворота.

Другий тайм розпочався також з обопільних атак, але більш влучнішими були ічнянці, послідувала довга передача в карний майданчик, на мяч пішли воротар Мени та захисник Ічні Залізний Володимир. Останній виборов мяч і ківком голови переправив кулю вздовж воріт де її вже чекав Андрусенко Ігор. І нападник ічнянців не схибив, в падінні головою зробив рахунок 2:0 і стало трохи спокійніше.

Третій гол виник після подачі кутового. Гравці обох команд боролися за верховий мяч і він відскочив на Андрусенка Ігоря, той знайшов пасом в гурті гравців Салату Олександра, який короткім ударом з носка забив гол. 3:0. Але і після цього ічнянці не заспокоїлися. В черговій атаці вже Салата Олександр точним пасом вивів сам на сам з воротарем Бортника Сергія і нападник не схибив, ефектно обвівши воротаря направив мяч в порожні ворота. В підсумку команда Ічні перемогла 4:0 і вийшла у фінал.

У матці за третє місце грали команди Борзни і Мени. З крупним рахунком перемогла команда Борзни 4:0 і зайняла 3-е місце. В цій грі було два одинадцятиметрових. Перший пробивали Мена, але воротар Борзни відбив удар. А от нападник Борзни не схибив і таким чином відкрив рахунок.

ФІНАЛ. Ічня-Ніжин.

У фіналі зійшлися старі знайомі і тому гра почалася без розвідки. Атаки йшли як на ті так і на ішші ворота. Перший тайм закінчився нульвою нічиєю. А другому единий гол в грі забили ічнянці. Ніжинці не вдало створювали штучне положення поза грою і поплатилися, нападник Ічні Бортник Сергій вийшов сам на сам з воротарем і пробив мило воротаря в ближній кут воріт. Матч так і завершився 1:0. І команда ветеранів Ічні завоювала Кубок турніру.

Ігор Андрусенко, fcveter.ru

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

18 квітня у Чернігові День жалоби

18 квітня у Чернігові День жалоби 09:54

Для вшанування пам'яті загиблих внаслідок ракетного обстрілу російськими військами нашого міста 17 квітня 2024 року у Чернігові 18 квітня оголошено Днем жалоби. Відповідне розпорядження підписав в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако.

18 квітня: цей день в Україні і світі

18 квітня: цей день в Україні і світі 08:52

ДЕНЬ 785 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 785 RUSSIAN AGRESSION

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини