Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 11:54:23

Відбувся чернігівський тур Української стрітбольної ліги

23.07.2012   16:27Агенцiя

21 липня у Чернігові вже втретє пройшов щорічний стрітбольний турнір “Battlegrounds of Chernigiv”, що є одним з відбіркових турів Української стрітбольної ліги.

У змаганнях взяли участь 16 команд з Чернігова, Києва, Славутича та Борисполя. Після групового етапу вісім кращих колективів грали за олімпійською системою.

У результаті впертої боротьби, у півфіналі сформувалися київсько-чернігівські пари суперників. На жаль для господарів, команди Чернігова “Чернігів” та “Провал” поступилися відповідно “Диму” та “Тюлі” з Києва. Таким чином, в грі за третє місце був чернігівський двобій, в якому з рахунком 11:9 переміг “Чернігів”.

У київському фіналі з рахунком 15:9 сильнішим за “Тюлю” виявився “Дим”, який і отримав пряму путівку на фінал Української стрітбольної ліги, що проходитиме 24 серпня, на День незалежності у серці Києва, на Крещатику. Великі шанси на вихід до фіналу має і команда “Чернігів”, яка, завдяки участі у багатьох відбіркових турах УСЛ має велику кількість рейтингових балів.

Окрім ігор, на турнірі було проведено конкурси серед глядачів та серед учасників (дальні кидки та “Slam dunk”).

Всі переможці та призери турніру, кращі у конкурсах були нагороджені кубками, дипломами, медалями та призами від організаторів (Чернігівська обласна федерація баскетболу, обласний та міський центри “Спорт для всіх”) та партнерів (торгові марки “Snickers” та “Supra”) цього стрітбольного свята.

http://noc-cn.org

Останні новини Чернігівщини

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.