Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 09:35:22

Факел вогню Всеукраїнської естафети на Чернігівщині

19.07.2012   13:01

По території України набирає обертів Всеукраїнська факельна естафета "Передай вогонь перемоги", присвячена участі спортсменів України в ХХХ літніх Олімпійських іграх.

Факел вогню Всеукраїнської естафети на Чернігівщині

Факел вогню Всеукраїнської естафети на Чернігівщині

16 липня на кордоні Сумської та Чернігівської областей перша медалістка Олімпійських ігор незалежної України Валентина Цербе-Несіна та учасниця трьох Олімпійських ігор Ніна Лемеш прийняли естафету олімпійського вогню з рук срібної призерки олімпійських ігор, голови Сумського відділення НОК України Олени Петрової.

Факел з олімпійським вогнем вирушив у подорож по Чернігівщині і вже того ж дня він побував у Срібнянському районі. Найкращі спортсмени району отримали право пронести факел вулицями Срібного.

З великою повагою та шаною зустрічали видатних олімпійців Валентину Цербе - Несіну та Ніну Лемеш у позаміському закладі оздоровлення та відпочинку дітей "Веселка", що у Варвинському районі.

Кожний мав право передати вогонь перемоги наступним учасникам олімпійської естафети. Вірші і пісні на олімпійську тематику, танок у виконанні вожатих, теплі слова надій, сподівань - все це дарували жителі маленької країни "Веселка" нашій олімпійській збірній. Свято закінчилося, а олімпійський вогонь вирушив далі по Чернігівщині.

Всеукраїнська естафета "Передай вогонь перемоги" дісталася і Прилуччини. Центральними вулицями міста пронесли вогонь перемоги. На урочистій лінійці проголосили вітання Президента НОК України С.Н. Бубки учасникам естафети, всі виступаючі говорили теплі побажання перемог нашим олімпійцям, які вже зовсім скоро будуть захищати честь нашої держави. Не тільки спостерігачами, але і активними учасниками ставали перехожі громадяни, які з великою зацікавленістю фотографували, знімали на мобільні телефони і підключалися до пробігу.

Завзяті і майстерні всі вони,
Сягають в спорті до вершин Олімпу,
Чернігівщини дочки і сини" - такими словами зустріли представників Всеукраїнської естафети "Передай вогонь перемоги" діти, що відпочивають в дитячому закладі оздоровлення "Дружба".

Учасники Олімпійських ігор В'ячеслав Деркач та Ніна Лемеш, майстер спорту Радянського Союзу Петро Лобас привітали керівництво та дітей оздоровчого закладу зі спортивним святом Всеукраїнською естафетою "передай вогонь перемоги". 180 дітей стали свідками справжнього спортивного.

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини