Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 17:15:19

Пройшов відкритий Чемпіонат з кікбоксингу

22.05.2018   08:43Агенцiя

19 травня на спортивній базі Національного технологічного університету пройшов відкритий Чемпіонат ЧОО ГО «ВФСТ «Україна» з кікбоксингу серед чоловіків, жінок та Чемпіонат КПНЗ «ДЮСШ «Україна» Чернігівської міської ради серед юніорок, старших юнаків і старших дівчат та юнаків і дівчат.

На татамі свою честь відстоювали близько 120 спортсменів Чернігівщини.
Усі отримали подарунки від партнерів та організаторів змагань: грошові премії, грамоти, медалі, цінні подарунки, кубки та пам’ятні чашки.

Серед почесних гостей були присутні: заступник голови Чернігівської обласної ради В.Мельничук, президент Чернігівської обласної федерації кікбоксингу, голова федерації профспілок Чернігівської області І.Москаленко, начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Чернігівської міської ради А.Дериземля, майстер спорту, заслужений тренер України, голова ЧОО ГО «ВФСТ «Україна» А.Кужельний, голова обласного об’єднання організацій роботодавців «Федерація Роботодавців Чернігівщини» О.Панченко, керівник КПНЗ "ДЮСШ "Україна" Чернігівської міської ради І.Григор’єв та депутати Чернігівської міської ради та районних у місті Чернігові рад.

Головний суддя чемпіонату – суддя міжнародної категорії, заслужений тренер України Ю.Єрмілов.

Кубки отримали:

Юнаки: «За кращу техніку » - Лілікович Микита (Фортуна), «За волю до перемоги» - Москаленко Ярослав (Україна), «Найперспективніший кікбоксер – Дзигульський Володимир (Новгород-Сіверський).

Юніори: «За кращу техніку » - Кривоус Єгор (Україна), «За волю до перемоги» - Антоненко Антон (Антей), «Найперспективніший кікбоксер – Клюпа Володимир (Україна).

Дорослі : «За кращу техніку» - Храмов Владислав (Україна), «За волю до перемоги» - Максименко Михайло (Україна), «Найперспективніший кікбоксер – Кол’як Денис (Україна).

Також, під час церемонії нагородження звання заслуженого майстра спорту отримав шестиразовий чемпіон світу Шрам Сергій, а звання майстра спорту – Зуб Олексій.

Такий чемпіонат проводиться щорічно, він є своєрідним заліком для наших файтерів, які постійно удосконалюють свою майстерність та прославляють нашу Україну, Чернігівщину в Європі та світі.
       
 
Чернігівська обласна федерація кікбоксингу

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини