Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 02:03:05

Десна завоювала бронзові нагороди чемпіонату Першої ліги

19.05.2018   20:42Агенцiя

Десна – Геліос 5:0.

Голи: Філіппов, 25 (з пенальті), Фаворов А., 68, Безбородько 73, 78, 87.

Десна: Махновський (Мелашенко, 83), Мостовий, Єрмаков (Гадрані, 75), Головко, Слінкін, Коберідзе (Огіря, 46), Арвеладзе (Мельник, 79), Чумак, Банасевич, Безбородько, Філіппов (Фаворов А., 51). Запасні: Литовка, Мельник, Мелашенко, Сидоренко. Головний тренер: Олександр Рябоконь.

Геліос: Сидоренко, Шопін, Глушицький (Биков, 71), Луценко, Павлюк (Зайчук, 68), Гранкін, Субочев, Лебеденко (Кошман, 55), Кіча (Котляр, 65), Чепурненко, Козлов. Запасні: Погорілий. Головний тренер: Анатолій Серьогін.

Попередження: Сидоренко, 24, Глушицький, 28, Субочев, 63.

м. Чернігів. Стадіон імені Гагаріна. 4328 глядачів.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини