Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 14:21:30

Відомі у всьому світі чернігівські спортсменки Ольга Коробка та Ніна Лемеш вражені військовими

21.06.2012   18:28

Важкоатлетка, срібна призерка ХХІХ літніх Олімпійських ігор 2008 року Ольга Коробка та заслужений майстер спорту України з біатлону Ніна Лемеш відвідали 1-у окрему танкову бригаду, що в Гончарівському на Чернігівщині.

Прибули вони до частини за направленням Національного Олімпійського комітету України в рамках проведення Олімпійського дня у держаних установах.

Гості виступили з трибуни, розповіли військовим про олімпійський рух та відповіли на безліч запитань. Солдати цікавилися всім – нормативами з важкої атлетики, організацією спортивного харчування, постановкою дихання під час стрільби після бігу та, навіть, можливістю участі в Олімпійських іграх.

Потім відомі спортсменки ознайомилися з життям та побутом військовослужбовців української армії. Зокрема, до їхньої уваги запропонували оглядові екскурсії до Музею бойової слави військової частини, навчального корпусу та показали, як проходять у військах заняття з фізичної підготовки. Саме в цей час у бригаді проходила здача заліку з подолання загальновійськової смуги перешкод.

– До цього ми не бували у військових частинах. І, чесно кажучи, я була невисокої думки про фізичну підготовку в армії. Зараз у мене тільки позитивні враження, – розповіла призерка чемпіонатів світу з біатлону Ніна Лемеш. – Ми планували провести навчальну розминку з одним з підрозділів, але я побачила, що військові ще й нас можуть чомусь навчити, – посміхаючись продовжила спортсменка.

Наостанок відбувся обмін сувенірами.

Останні новини Чернігівщини

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.