Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 17:50:45

Владислав Огіря - гравець ФК Десна

20.01.2018   11:47Агенцiя

Другим зимовим новачком Десни став центральний півзахисник Владислав Огіря. Вихованець луганського футболу вже приєднався до команди та готується до старту весняної частини сезону. Контракт з гравцем підписано на два роки.

Владислав народився 3 квітня 1990 року в місті Гірське Луганської області. Почав грати футбол в «Шахтарі» з рідного міста, перший тренер – Бабешко. Потім він продовжив займатися футболом в луганському спортінтернаті, де тренером був Юрій Єлісєєв. Разом з ним в спортінтернаті грав Денис Гармаш. В ДЮФЛ виступав за ЛВУФК з 2003 року по 2007 рік.

На початку сезону 2007/08 Огіря потрапив в дубль луганської «Зорі», яка виступала в молодіжній першості України. Згодом Огиря став капітаном дубля «Зорі» і почав залучатися до тренувань за основний склад команди.

У Прем’єр-лізі України дебютував 8 серпня 2009 року в виїзному матчі проти львівських «Карпат» (4:0), Огіря вийшов на 75 хвилині замість Вадима Мілько. Всього в сезоні 2009/10 Владислав Огіря зіграв 3 матчі в чемпіонаті та 1 матч в Кубку України.

У серпні 2010 року перейшов в «Арсенал» з Білої Церкви на правах оренди, разом з ним в «Арсеналі» на правах оренди виступав Сергій Малий з «Зорі». У сезоні 2010/11 Огиря за «Арсенал» у Першій лізі України зіграв 28 матчів і забив 2 голи (у ворота «Геліоса» і «Чорноморця»).

Влітку 2011 року був орендований донецьким «Олімпіком», новачком Першої ліги. Разом з ним в «Олімпік» перейшов Олександр Волков, також гравець «Зорі», а нині гравець чернігівської Десни. У складі команди в Першій лізі дебютував 23 липня 2011 року під 2 турі турніру сезону 2011/12 в домашньому матчі проти «Львова» (4:0), Огіря вийшов на 82 хвилині замість Кирила Дорошенка. Всього в складі донецького клубу провів 136 матчів, причому частину матчів провів в якості капітана команди.

У липні 2016 року став гравцем клубу «Олександрія» (21 матч та 1 гол), а напередодні старту сезону 2017/2018 відправивсяв Казахстан, де провів 10 матчів в складі ФК Іртиш.

http://desna.football/vladislav-ogirya-gravets-fk-desna/

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.