Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 06:53:18

Завершився дитячий Всеукраїнський турнір з футболу

30.08.2017   18:01

З 27 по 29 серпня за сприянням Ніжинської міської ради, голови міської федерації футболу, депутата міської ради VII скликання Володимира Мамедова, підприємців, готеля «Ніжин» відбувся традиційний дитячий Всеукраїнський турнір з футболу серед юнаків 2005 року народження.

На заході були присутні міський голова Анатолій Лінник, секретар міської ради Валерій Салогуб, заступник міського голови Сергій Дзюба, депутат обласної ради Сергій Охонько,  депутати міської ради, вболівальники.

У турнірі взяли участь 110 гравців із 10 команд. У 25 матчах було забито 51 гол – у кожній команді визначено найкращих гравців турніру .

На завершення чемпіонату відбулася гра за 1 місце між командами ДЮСШ Конотопа і ДЮСШ Ніжина, яка закінчилася перемогою команди ДЮСШ Ніжина з результатом 0:1.

За підсумками чемпіонату відбулося нагородження команд, кращих гравців та тренерів:  золотий комплект нагород завоювала команда ДЮСШ Ніжина, срібний – ДЮСШ Конотопа.

Командам, які посіли I, II, III місця, та кращим гравцям міський голова Анатолій Лінник і депутат Чернігівської обласної ради Сергій Охонько вручили кубки, грамоти, медалі. Також всі команди, які брали участь у чемпіонаті, отримали солодкі подарунки від голови міської федерації футболу Володимира Мамедова.

Анатолій Валерійович привітав присутніх із завершенням чемпіонату, побажав юним футболістам здоров’я, наснаги, спортивної злості у прагненні до перемог.


Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини