Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 13:17:04

"Десна" зустрілася з вболівальниками

14.07.2017   12:20Агенцiя

13 липня, у культурно-діловому центрі “Світогляд” чернігівська “Десна” провела традиційну передсезонну зустріч зі своїми вболівальниками.

На ній представники “12 гравця” дізналися про плани команди на новий сезон і змогли поспілкуватися з футболістами та керівництвом клубу.

Прем’єр-Ліга

Магістральної темою зустрічі, звичайно, стало рішення ФФУ і УПЛ не пускати наш клуб у еліту українського футболу. Як зазначив віце-президент клубу Ігор Базалінський, “Десну” до останнього заспокоювали тим, що ситуація нормальна: «Заколисала федерація думкою що, в принципі, те, що у вас є – це те, що є у всіх. Клуб зробив по-максимуму, що міг. Коли розумієш, що не спортивний принцип на чолі, чиновники вирішують, важко себе налаштувати на результат»,- зазначив Ігор Васильович.

Стати частиною “Десни”

Найближчі півроку повинні стати визначальними в долі “Десни”. Як розповів Ігор Базалінський, команда планує боротися за 1 місце в Першій лізі та перевершити історичне досягнення, здобувши золоті нагороди чемпіонату. Паралельно “Десна” повинна стати акціонерним товариством і придбати акції клубу зможе будь-хто.

“У боротьбі за Прем’єр-лігу у нас склалося враження, що “Десна” потрібна лише вболівальникам, сотні хлопців з ультрас і керівникам клубу. Насправді, футбольний клуб не потрібен більше нікому. У Першій лізі ми знову залишилися сам на сам. По-перше, жодної фінансової підтримки ми не отримуємо, в першу чергу це гроші, які витрачаємо ми. По-друге, цей фінансовий параметр теж показує важливість клубу, чи потрібен такого рівня клуб Чернігівській області? Мабуть хтось вважає, що не потрібний. Ми зібралися з силами і прийняли рішення – першу половину нового чемпіонату у Першій ліги “Десна” буде боротися за перше місце. За ці півроку ми проведемо акціонування клубу. З другого матчу ми будемо грати вдома. І чи потрібен футбол Чернігівської області ми будемо бачити по відвідуваності стадіону та підтримці вболівальників. Подивимося на реакцію міста і області, чи потрібен нам клуб Прем’єр-ліги. Якщо трапиться так, що за півроку ніхто не підтримає “Десну” – клуб ми не кинемо, але швидше за все, змінимо пріоритети. Ми акцентуємо увагу на дитячому футболі, і будемо ростити чернігівських футболістів. Будемо влаштовувати турніри, розвивати футбол в місті і області до того часу, коли в нашій свідомості народиться ідея, що ми дозріли для клубу рівня Прем’єр-ліги”.

Нова кров

Вболівальникам було представлено новачків команди. Захисник Вадим Жук буде виступати в новому сезоні під 5 номером. А колишній півзахисник київського і московського “Динамо” Денис Скепський, який повернувся в рідне місто, зіграє під № 87.

На жаль, в першому матчі чемпіонату не зіграє Леван Арвеладзе, який відновлюється після травми. А от всі інші гравці здорові. Як сказав головний тренер “Десни” Олександр Рябоконь, він вважає, що команда укомплектована досить добре. Втім, свіжа кров колективу ніколи не зашкодить, тому до кінця сезону дозаявок у Чернігові можуть з’явитися ще 1-2 нових гравці.

Невдовзі додому

Незважаючи на те, що номінально домашній матч з “Волинню” 15 липня “Десна” проведе в Києві на “Оболонь-Арені”, вже 26 липня має відбутися довгоочікуване повернення нашого клубу до Чернігова.
У цей день вболівальники, які прийдуть на кубковий матч з “Балканами” (Зоря), зможуть придбати нову атрибутику команди, в тому числі ігрову форму. Також найближчим часом планується запуск інтернет-магазину, в якому крім атрибутики можна буде придбати і квитки на матчі.

Олександр Рябоконь

Що стосується УПЛ і ФФУ – рішення абсолютно незаконне. Напевно, вони вважають, що футбол – частина їх життя, а ми в ній зайві. Професіонали там не потрібні. У них є своя когорта людей, які вирішують питання, як їм вигідно. Раз таке ставлення до команди, то, напевно, взагалі немає сенсу займатися футболом, ставити якісь завдання, за щось боротися. Втім, ми прийняли рішення почати цей чемпіонат, а далі буде видно. До останнього дня ми сподівалися, що чиновники переглянуть це рішення і справедливість восторжествує. Але правда одна і мабуть її просто на всіх не вистачає”.

Питання вболівальників

Вболівальників, серед іншого, цікавила можливість виїхати зі стадіону після матчів. Для цього клуб звернеться до міськради з проханням посприяти комфортному відвідування футбольних матчів для містян.
Всі матчі “Десни” в новому сезоні можна буде подивитися на обласному каналі “Сівер-центр”.
Валентин Іванець, від імені ветеранів-уболівальників, передав клубу історичні афішки “Десни” ще радянського періоду. А закінчилася зустріч загальній світлиною у оновленого автобуса “Десни”.

Починається новий сезон. І нехай у ньому все буде вирішуватися тільки на футбольному полі і тільки в чесній спортивній боротьбі.


http://desna.football/12-gravets-desna-zustrilasya-z-vbolivalnikami/








 

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини