Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 17 квітня, 02:02:43

XVIІ обласна літня Спартакіада: змагання найспортивніших держслужбовців Чернігівщини

17.06.2017   10:41Агенцiя

Позмагатися за право представляти Чернігівську область на Всеукраїнській спартакіаді серед державних службовців та працівників органів місцевого самоврядування зібралися 16 травня 22 збірні команди з усієї Чернігівщини на XVIІ обласній літній Спартакіаді.

Заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Наталія Романова урочисто відкрила спортивний захід, привітала учасників та побажала всім перемоги:
– На сьогоднішніх змаганнях представлені майже всі райони Чернігівщини. Це яскраво свідчить: наша область спортивна. Дуже приємно, що майже всі команди очолюють голови райдержадміністрацій. Адже ми завжди власним прикладом повинні показувати, що спорт – це здоров’я, і до нього варто залучатися в будь-якому віці. Бажаю всім показати гарні результати, а кращі нехай переможуть!

Право підняти Державний прапор України надали команді-переможниці минулого року – представникам Новгород-Сіверського району.

Учасники Спартакіади змагалися в шести видах спорту: міні-футбол, волейбол, настільний теніс, шахи, шашки, перетягування канату.

Учасники заходу відмітили високий рівень організації змагань. Багато хто з них вже неодноразово бере участь в обласних спартакіадах. Наприклад, один із учасників з Варвинського району розказав, що сьогодні він 16-й раз приїздить змагатися, і для нього це не лише спортивне свято, а ще й можливість побачити багато друзів із різних районів.

Про результати ХVІI літньої обласної Спартакіади серед державних службовців обласної, районних держадміністрацій і працівників органів місцевого самоврядування можна буде дізнатися незабаром на офіційному веб-сайті Департаменту сім’ї, молоді та спорту ОДА.


Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини