Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 17:10:58

Друга ліга. “Десна” набирає обертів

03.05.2012   11:30Агенцiя

У середу, 2 травня, відбулися матчі 22-го туру першості України серед команд другої ліги, за підсумками яких чернігівська “Десна” збільшила відрив від конкурентів по групі А.

За чотири тури до завершення першості все більш гострішим виглядає заочне протистояння “Десни” та “Сум” у боротьбі за підвищення у класі. Будь яка невдача може стати вирішальною для цих команд. Так у поточному турі осічкою сумчан, котрі завершили свій поєдинок у Новій Каховці “сухою” нічиєю, сповна скористалися чернігівці, збільшивши відрив від конкурента до трьох очок.

Підопічні Олександра Дериберина завдяки влучним ударам Яреми Каваціва, Романа Полтавця та Вадима Бовтрука на виїзді розтрощили “Скалу” (3:0) та продовжили свою переможну серію до восьми матчів. Три “сухі” м’ячі відправили у ворота “Прикарпаття” футболісти “Славутича”, котрий замикає призову трійку відстаючи від першої сходинки на 11 пунктів.

Обігравши у минулому турі “Авангард”, “Полтава” зробила серйозну заявку на те, щоб повернутися на перше місце дивізіону В. Наразі команда відстає від краматорців, котрі вдома завдали поразки свердловському “Шахтарю”, на два очки, але при цьому полтавчани мають ще один матч у запасі.

Утім, підопічні Анатолія Безсмертного більше не мають права на помилку, що і підтвердили виїзною перемогою над молодіжним складом донецького “Шахтаря”. Перемогу гостям забезпечив дубль Євгена Радіонова, на який гірники відповіли лише влучним ударом Андрія Тотовицького ? 2:1.

Продовжує переслідування лідерів “Кремінь”, що посідає третє місце та відстає від “Авангарда” на п’ять залікових балів. Кременчуці завдяки голу Євгена Апришка обіграли “Іллічівець-2”, котрий завершував поєдинок у дев’ятьох.


http://www.ffu.org.ua/ukr/tournaments/second_liga/9821/

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.