Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 23:45:18

Перша ліга. Десна обігрує Оболонь

31.10.2016   08:10Агенцiя

Чернігівська "Десна" цього разу вийшла на поле "Оболонь-Арени" в якості гостя. Однак це не завадило "сіверянам" набрати три очки.

Чернігівці вийшли вперед завдяки швидкому голу Мельника. Досвідчений капітан "Десни" прийшов на стандарт до чужих воріт і замкнув подачу справа. Тут же міг подвоювати перевагу Філіппов, проте його постріл метрів з двадцяти прийшовся в праву стійку.

Кияни забили у швидкому відриві. "Пивоварам" вдалася швидкісна контратака від своєї штрафної, Ілля Коваленко з центру поля вибіг на рандеву з голкіпером, обіграв його і катнув м'яч у порожню рамку. Але ще до перерви "Десна" знову вийшла вперед. Коберідзе вдався чудовий кручений удар метрів з 25. Поштаренко не розрахував траєкторію польоту м'яча, через що зумів його тільки погладити, пропустивши під рукою.
AdRiver

Крім голів могли забивати обидві команди ще, але все ж небезпечнішими були випади "сіверян". Проте жоден з них до ще одного голу довести не вдалося. Втім, і двох результативних ударів виявилося достатньо для перемоги.

Київ. Стадіон "Оболонь-Арена"
"Оболонь-Бровар" (Київ) - "Десна" (Чернігів) 1:2
Голи: І. Коваленко 22 - Мельник 3, Коберідзе 43

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.