Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 07:46:59

Десна - Дніпро 0:0 (пен. 6:7). Сталеві нерви

27.10.2016   09:48Агенцiя

Київ. Стадіон "Оболонь-Арена" "Десна" (Чернігів) - "Дніпро" 0:0 (п. п. 6:7)

"Десна": Махновський, Чорноморець, Братков (М. Максименко 59), Фаворов, Мостовий, Коберідзе, Бовтрук (М. Максименко 79), Філіппов, Вовків, Мышенко (Картушов 46), Мельник

"Дніпро": Лунін, Лунев, Лопирьонок (Піку 75), Сваток, Ротань, Баланюк (Кожушко 86), Кочергін (Близниченко 77), Вакулко, Кравченко, Адамюк, Влад

Попередження: Ротань 64, Кочергін 71, 78 Кравченко, Вакулко 100, Кожушко 105+1

Серія пенальті:

Чепурненко - 1:0
Піку - 1:1
Максименко - 1:1 (воротар)
Вакулко - 1:2
Філіппов - 2:2
Ротань - 2:3
Картушов - 3:3
Близниченко - 3:4
Фаворов - 4:4
Влад - 4:4 (воротар)
Мостовий - 5:4
Кравченко - 5:5
Мельник - 6:5
Кожушко - 6:6
Чорноморець - 6:6 (воротар)
Лопирьонок - 6:7

Напевно, тільки один UA-Футбол вже десятки разів писав про молодість дніпровської команди. Нині ж ситуація і взагалі виявилася цікава: першолігова "Десна" як мінімум за складом і середньому віку була досвідченішою свого опонента.
AdRiver

Олександр Рябоконь всі козирі з перших хвилин вирішив не використовувати, відправивши у запас Чепурненка і Картушова – далеко не останніх гравців "сіверян" у творенні. Його візаві з Дніпра також зробив ставку не на номінальну основу. Судити про це можна хоча б по виходу в основі Лунєва і Лопирьонка, для яких це було дебютна поява на полі разом зі стартовим свистком у першій команді.

"Сіверяни" активніше розпочали поєдинок, змушуючи оборону "Дніпра" працювати в поті чола. Проте з часом запал, а разом з ним і тиск на ворота Луніна, почав спадати, що вже дозволило вже гостям кілька разів погостювати у штрафному опонентів. Правда, вся активність йшла без моментів, і такий футбол "без воріт" поступово починав набридати.

Мабуть, перший шанс у зустрічі створив Коберідзе, але біля своїх воріт. Грузинський легіонер не кращим чином скинув м'яч на голкіпера, Баланюку не вистачило буквально кроку, щоб перехопити передачу, однак Махновський встиг до м'яча першим. У чернігівчан запам'ятався один Філіппов завдяки своїм дальнім ударам. В одному випадку форвард запустив м'яч над воротами зі штрафного метрів з вісімнадцяти, а потім Олександр зміщувався по діагоналі з правого краю до центру і з пиру пробив з району правого кута штрафного – повз дальню "шістку".

Після перерви гра пішла набагато видовищнішою. Команди продовжили користуватися сльотавою погодою, по можливості використовуючи дальню артилерію. Так, двічі класно приклався тільки Кочергін. Перший його постріл (дебютний в площину в грі) Махновський парирував в бік, другий – голкіпер відбив перед собою не кращим чином, а потім і взагалі втративши м'яч з виду, правда, підстрахували партнери.

Після вже серією моментів відповіли "деснянці". Запам'ятався трудовий шанс Фаворова, який у підкаті проштовхував снаряд метрів з восьми, але серія рикошетів зіграла за "Дніпро". Лише після цього стався по-справжньому гольовий момент. Волков з кутового виконав передачу низом до лінії штрафного, там Картушов у дотик запустив м'яч у поперечину.

Гра йшла хвилями, тому віддати перевагу одній із сторін дуже важко. У схожому ключі пройшов і овертайм. На самому початку перших п'ятнадцяти хвилин стався другий гольовий епізод. Це Мельник замикав з глибини подачу, Луніну коштувало великих зусиль, щоб парирувати постріл.

З кожною секундою "Десні" доводилося все важче, "Дніпро" насідав безжально. Але останній гольовий момент створили саме чернігівці. Чепурненко метрів з тридцяти запустив снаряд по дузі, Лунін насилу парирував м'яч точно на ногу Волкову, який пробивав у кульбіті, але Сваток виніс снаряд із стрічки.

А потім були пенальті. Безжальне визначення кращого серед гідних. Кращим на цей раз виявився Лунін, який парирував два удари. Його опонент зробив тільки один сейв.


http://www.ua-football.com/ua/ukrainian/cup/1477486842-desna-dnipro.html

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини