Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 19:22:47

Рішення виконкому НОК в області: результати наших спортсменів – добрі, маркетингова робота організації – успішна

20.10.2016   10:03Агенцiя

18 жовтня, відбулося засідання виконавчого комітету Чернігівського відділення Національного олімпійського комітету. Під головування голови відділення, голови облдержадміністрації Валерія Куліча 16 із 22 членів виконкому розглянули поточні питання.

Питання номер один – «Про підсумки участі спортсменів області в Олімпійських та Паралімпійських іграх 2016 року в Ріо-де-Жанейро». Учасники зібрання заслухали інформацію першого заступника голови відділення НОК в області Ніни Лемеш та начальника Регіонального центру з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» Андрія Литвинця. Підсумовуючи, члени виконкому прийняли рішення про оцінку результатів виступів спортсменів області в Олімпійських та Паралімпійських іграх. «Добрими» визнані результати у легкій атлетиці (Ольга Бібік) та футболі (Олег Лень), «задовільними» – у кульовій стрільбі (Олена Костевич) і боксі (Дмитро Митрофанов).

Принагідно головуючий на засіданні Валерій Куліч повідомив, що на наступний рік державою заплановано збільшення обсягу підтримки проектів із будівництва та реконструкції спортивних об’єктів. Крім можливості їх реалізації коштом Фонду регіонального розвитку, який заплановано збільшити з 3-х мільярдів гривень до 8, буде створено окремий фонд у розмірі 315 мільйонів гривень для фінансування виключно проектів будівництва спортивних об’єктів.

«На наступний рік першочергово ми будемо відстоювати реалізацію проекту реконструкції стадіону «Юність». Цього року ми повністю завершили виготовлення проектної документації і докладемо всіх зусиль, щоб наступного року її втілити», – зазначив голова ОДА.

Валерій Куліч звернувся до представників спортивної спільноти області із закликом активно долучатися до розвитку спортивної інфраструктури Чернігівщини. «Проаналізуйте, будь ласка, кожен за своїми напрямками роботи, і визначте, до чого найефективніше буде докласти зусиль. Кошти – є, треба ефективно спільно долучитися і оперативно подати якісні проекти», – зазначив голова ОДА. Також він повідомив про можливу перспективну ініціативу всеукраїнського рівня – розробку однією зі спортивних федерацій типових проектів спортивних майданчиків. Будівництво за готовими «шаблонними» проектами може значно спростити і здешевити створення власних об’єктів усім охочим організаціями та громадам – анонсують лобісти проекту.

Друге – «Про маркетингову роботу Відділення НОК України в Чернігівській області у 2016 року та внесення змін до поточного кошторису фактичних грошових доходів і витрат Відділення НОК України в Чернігівській області на 2016 рік».

Валерій Куліч, який очолює постійну комісію з маркетингу Відділення НОК України в Чернігівській області, доповів про хід роботи із залучення партнерів, спонсорів і благодійників до справи розвитку олімпійського руху в області. Виконавчий комітет визнав цю роботу успішною одноголосним рішенням.

Наостанок учасники зібрання заслухали інформацію про необхідність внесення зміни до Положення про Відділення НОК України в Чернігівській області та прийняли рішення здійснити їх протокольно, не скликаючи позачергову асамблею.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини