Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 11:52:15

Вітали чемпіона-паралімпійця

08.10.2016   10:33Агенцiя

Член Паралімпійської збірної України з футболу, чемпіон XV літніх Паралімпійських ігор, наш земляк, уродженець Прилук Олег Лень учора був почесним гостем голови Чернігівської ОДА та регіонального осередку Національного олімпійського комітету України Валерія Куліча.

Голова привітав чемпіона і його тренера Айвара Ладисєва з перемогою та вручив матеріальну подяку від партнера НОК в області – ПрАТ «Чернігівський автозавод».

«Чернігівщина пишається своїми чемпіонами, – сказав, зокрема, Валерій Куліч. – Сподіваюся, що це лише початок, і ви й надалі будете радувати спортивними досягненнями громаду області та всієї Уркаїни».

Нагадаємо, що Паралімпійська збірна України на іграх у Бразилії посіла третє місце в світі за кількістю нагород: 41 золота медаль, 37 срібних і 39 бронзових.

У неформальній обстановці Олег Лень, Айвар Ладисєв і Валерій Куліч обговорили враження від змагань та поточні плани з розвитку спорту в області. Зокрема, голова ОДА повідомив про хід робіт з реконструкції футбольних полів. Участь у зустрічі також взяла, зокрема, директорка департаменту сім’ї молоді та спорту Чернігіської ОДА Ніна Лемещ.

Принагідно Валерій Куліч поспілкувався й зі спортивними журналістами Чернігова. Детальніше про зустріч читайте у своїх виданнях.

Останні новини Чернігівщини

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.