Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 13:15:50

Перша ліга. Важка перемога Десни над Буковиною

20.08.2016   09:51Агенцiя

Далекий удар Чепурненка приносить гостям три очки.

"Буковині" впору себе звинувачувати за те, що "все могло бути по-іншому", реалізуй Перін пенальті на початку матчу. Шевченко, який заміняв дискваліфікованого Махновського, під час удару з "точки" полетів до правої від себе штанги, а форвард чернівчан пробив під протилежну. Однак голкіпера, як і всю команду гостей, врятувала стійка.

"Десна" забила в середині першого тайму завдяки індивідуальній майстерності Чепурненка. Євген обігрався з партнером, прийняв м'яч на груди і завдав фантастичного удару метрів з 24-х по діагоналі за комірець голкіперу.

Господарі весь матч намагалися знайти ключі до воріт "сіверян", проте всі їх старання в гол так і не втілилися. 0:1 - "Десна" їде додому з трьома очками.

Чернівці. Стадіон "Буковина"

"Буковина" (Чернівці) - "Десна" (Чернігів) - 0:1

Гол: Чепурненко, 28

Нереалізований пенальті: Перін 12 (штанга)

"Буковина": Філіпенко, Темерівський, Носарєв, Тєрєхов, Бойчук, Сніжко, Скоблов, Сивка (Найко, 90), Немтінов, Раца, Перін (Дацюк, 68).

"Десна": Шевченко, Максименко, Мельник, Чорноморець, Фаворов, Банасевич (Філіппов, 71), Чепурненко, Коберідзе, Мостовий, Бовтрук (Картушов, 63), Грищенко (Щедраков, 81).

Попередження: Скоблов, Тєрєхов, Темерівський - Мостовий.


http://www.ua-football.com/ua/ukrainian/first/1471628784-persha-liga-vazhka-peremoga-desni-nad-bukovinoyu.html

Останні новини Чернігівщини

Переселенці і ветерани війни: що пропонує служба зайнятості 13:15

Продовжуємо інформувати роботодавців, переселенців та ветеранів про можливості та ресурси служби зайнятості. Черговий «круглий стіл» за участю громадян цих категорій, а також представників місцевої влади, служби зайнятості та соціальних партнерів відбувся в Менській міській раді під головуванням директорки Чернігівського обласного центру зайнятості Людмили Ключник.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:53

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення, 1 дорожньо-транспортну пригоду та 3 пожежі. Внаслідок цих подій загинула 1 особа та 2 особи постраждали.

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців 08:37

У рамках державної програми «єВідновлення» компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців.

16 квітня: цей день в Україні і світі

16 квітня: цей день в Україні і світі 08:32

ДЕНЬ 783 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 783 RUSSIAN AGRESSION

Прокуратура на захисті інтересів держави у сфері охорони і збереження територій та об’єктів природно-заповідного фонду в умовах воєнного стану 17:11

Козелецькою окружною прокуратурою встановлено порушення інтересів держави під час використання земель природно-заповідного та лісового фондів, а саме земель регіонального ландшафтного парку «Міжрічинський», який є одним із найбільших природних парків України за площею – майже 79 тис. га та розташований на півночі країни між річками Дніпром та Десною на території Чернігівської області.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини